⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

Antalyaspor'un kalecisi yok muhtemelen İsmail Çipe'den daha berbat bir kaleciye sahipler.

Evet, refleksleri filan yok olmuş sanki bir futbolcu kırmızı karttan kaleye geçmiş gibi tavırları var kalede inanılmaz küçük duruyor.
Bizim maçta devleşirse ismini Kenan olarak değiştirmek durumunda kalacağım.

Bizim maçta devleşirse ismini Kenan olarak değiştirmek durumunda kalacağım.
Olur.

Şu ana kadar 5 maçı 90 dakika izledim hepsinde de yenilmeyecek golleri yedi geçen seneki Helton'dan en az 2 sınıf altta bir kaleci muhtemelen üstüne vurmadığımız sürece hafif köşeye giden toplarda bile rahatlıkla gol olur karşı karşıya hiçbir şekilde ileriye dahi çıkmıyor.

Hatta sadece kaleci konusunda da değil Antalyaspor takım olarak Adana Demirsporla kötülük sıralamasında yarışacak seviyeye gelmiş bir tek orta saha ve kanatları fena değil onun hariç ne atanı ne tutanı ne defansı hiçbiri yok.

Antalyaspor'un kalecisi yok muhtemelen İsmail Çipe'den daha berbat bir kaleciye sahipler.
Ligde Adana Demir 'den sonra en çok gol yiyen takım Antalya ve Rize. Ki Rize Gökhan Akkan yerine yabancı bir kaleci aldı, Adana Demir 16 yaşındaki kalecisinin yerine Vedat 'ı oynatmaya başladı filan ama Antalya lig başladığından beri Kenan Piric ile oynuyor o yüzden ligde en çok gol yemiş kaleci Kenan Piric aynı zamanda sürekli oynayan kaleciler arasında Kasımpaşa 'nın kalecisi Gianniotis 'den sonra kurtarış yüzdesi en kötü 2. kaleci

Aynı zamanda Antalya 'nın savunması da acayip sıkıntı, Fenerbahçe maçında gördüğüm gibi oynarlar umarım bize karşı da

Olur.

Şu ana kadar 5 maçı 90 dakika izledim hepsinde de yenilmeyecek golleri yedi geçen seneki Helton'dan en az 2 sınıf altta bir kaleci muhtemelen üstüne vurmadığımız sürece hafif köşeye giden toplarda bile rahatlıkla gol olur karşı karşıya hiçbir şekilde ileriye dahi çıkmıyor.

Hatta sadece kaleci konusunda da değil Antalyaspor takım olarak Adana Demirsporla kötülük sıralamasında yarışacak seviyeye gelmiş bir tek orta saha ve kanatları fena değil onun hariç ne atanı ne tutanı ne defansı hiçbiri yok.
fb pozisyona giremedi pek 50-60 dk izledim ama...

fb pozisyona giremedi pek 50-60 dk izledim ama...
Fener kötü takım aslında o maçtan sonra fenerin neden şampiyon olamayacağını net gördüm.

Antalya iç sahada Adana Demirspor karşısında pozisyona giremeden zar zor son saniye yendiler, Başakşehir dep 0-2 öne geçtiler neredeyse 45 dakikada 5 gol yediler, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiye karşı defans yapmak zorunda kaldılar, Hatayspor maçı 0-2 geriye düştüler rakip kırmızı görüp Erce batırmasa yine kazanamazlardı kazandıkları maçlarda bile Antalyaspor kötüydü.

Fener kötü takım aslında o maçtan sonra fenerin neden şampiyon olamayacağını net gördüm.

Antalya iç sahada Adana Demirspor karşısında pozisyona giremeden zar zor son saniye yendiler, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiye karşı defans yapmak zorunda kaldılar, Hatayspor maçı 0-2 geriye düştüler rakip kırmızı görüp Erce batırmasa yine kazanamazlardı kazandıkları maçlarda bile Antalyaspor kötüydü.
Maça gel

Torreira Sara
Ziyek Mertens Yunus
Icardi

img_4_1726916769417-jpg.262980

-----‐--------------

Torreira Sara
Barış Yunus Sallai
Osimhen

Screenshot_20241017_220229_Gallery.jpg

255 gün ara var gibi geldi , kadroyu unuttum .

en son baktığım maçta antalyanın sahası rezaletti bu arada.

Alex efendi fener maçında neden takımın en skorer adamını kadro dışı bıraktın önce onu aciklasin

Geri
Üst Alt