⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

Saha kotu futboluda engelliyor
2. golu atip isi bitirmeliyiz
Tehlikeli geliyorlar ama son paslarda hep eksik takim antalya 2. golu erken bulmak lazim

Bir gol yersek panik hucumlari baslar

Takim isteksiz ve cok pas hatasi yapiyoruz. Bazen milli mac sonralari bize pek iyi gelmiyor.
Zemin de berbat zaten.

peki. 45 dk'da iki skor değiştiren aksiyon. seni mi kıracağım :d
Herif kendi bile itiraz etmedi. La Liga'da geçen sezon en çok penaltı atan takım Valencia 9 pen ile. Premier'de Chelsea 12.

Acur 7 penaltımız verilmedi diyor. Siz de Icardi'nin her düşüşe pen diyorsunuz. Standartınız düştü iyice. Twitter'a baksak 2 takımın da 30 tane falan penaltı atması lazım her sezon

Şuna kim düşerse düşsün wermem

Şu cakma mafya ibraama yönelik aciklama yapmazsa yönetim olacagi bu iste. Böyle operasyoncu hakemler sacma sari kartlar net pensltilarini vermez

Herif kendi bile itiraz etmedi. La Liga'da geçen sezon en çok penaltı atan takım Valencia 9 pen ile. Premier'de Chelsea 12.

Acur 7 penaltımız verilmedi diyor. Siz de Icardi'nin her düşüşe pen diyorsunuz. Standartınız düştü iyice. Twitter'a baksak 2 takımın da 30 tane falan penaltı atması lazım her sezon

tamam bir şey demedim. 45 dkda 2 skor değiştiren aksiyon yaptı dedim ya. neden kızdın şimdi anlamadım?

Objektif olacam Icardiye sallayacam diye zıwanadan çıktın iyice

Bayagi pozisyon ürettik ve pozisyon da vermedik

Final paslarini yapamiyoruz ne yazik ki

Mertens’a sezon genelinde ihtiyacimiz olacak ama suan bayagi formsuz

Ziyech’i denemek lazim bu mac icin 10 numara da

Bir sonraki macta zaten 4-4-2 de kesilecek isim mertens olacak

İcardi zaten hiçbir penaltı pozisyonuna fazla itiraz etmiyor. Yapısı öyle, djiku kafasına tokat attı orada bile hakeme itiraz etmedi fazla.

Adami arkadan cekmek serbest artik galiba ceza sahasi icinde öbjektifler damlamis yine 😂

berkan kutlu iyi oynuyor

Son pasları düzgün yapabilsek 0-3 yapardık şu maçı ilk yarı. 60’a kadar 2’yi bulup Antalya’nın direncini iyice kırmalıyız.

Bence gayet iyi oynuyoruz, Antalya'ya net bir sans vermedik bizim ise en az 3-4 pozisyonumuz var.

Mertens de bazen kilit paslar harici gayet iyi oynadi. Ayagina gelen sansi degerlendirmesi gerekiyordu cok zayif ve kalecinin hemen yanina vurdu.

Sallai ve Yunus'u cok begendim, Icardi de gecen haftalara gore biraz daha istekli gozuktu.

Kazanip gecmemiz cok onemli bu maci

Geri
Üst Alt