Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aferin renktaş dirençli çıktın..Ağzını topla lan. İlk yarıyı izlemedim onu soruyorum bişey var mı diye. Ota boka şöyle ergen gibi konuşup adamın asabını bozmayın.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş değil üstad bu tarz konuşmalar. 31 yaşındayım ve foruma kaydım 2011, modluk falan yapmışlığım var bu forumda. Yem falan ayıp oluyor.Aferin renktaş dirençli çıktın..
Oyle bir durumda hakem hatasi olmaz. O olay kural hatasi olurdu.Ben bu yaşıma geldim ofsayt denilen illeti rakip yarı sahada yarı sahanın da en az 10 metre ilerisinden kullanıldığına dün gece şahit oldum. Bu kadar basit bir kuralı bile uygulayamayan bir kişiye istersen maç başı 100 bin dolar falan maaş ver bunlar adam olmaz. Bunlarda g.t korkusu var, bunlarda ahlak yok ahlak, bunlarda allah korkusu da yok, kural falan da bildiklerini düşünmüyorum.
Maçın sıcağı diye kıvırmaya çalışan kim varsa da ona kıvırdıkları girsin. Sadece o pozisyondan dolayı samsun gol yiyebilirdi, bakın çok rezalet gördük ama bunun seviyesi başka, çok başka.
Özür dilerim renktaşım maçın gerginliği ile kırdıysam özür dilerimHoş değil üstad bu tarz konuşmalar. 31 yaşındayım ve foruma kaydım 2011, modluk falan yapmışlığım var bu forumda. Yem falan ayıp oluyor.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah aynı gemideyiz sorun yok üstad.Özür dilerim renktaşım maçın gerginliği ile kırdıysam özür dilerim
yanılıyor olabilirim ama o kural kalktı sanırım. .ofsayttan doğan serbest vuruş da diğer fauller veya taşlar gibi belli bir mesafe önden kullanılabiliyor, bu durumda da yarı sahayı geçebiliyor. emin değilim ama linç etmeyinOyle bir durumda hakem hatasi olmaz. O olay kural hatasi olurdu.
Ben de gordugumde cok sasirmistim. Hakem kontrolu kaybetmisti zaten.