SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

şu çiku denen şoparın her maç forvetlere çaktırmadan yumruk atmasını biri günceme getirebilecek mi acaba

Ben bu yaşıma geldim ofsayt denilen illeti rakip yarı sahada yarı sahanın da en az 10 metre ilerisinden kullanıldığına dün gece şahit oldum. Bu kadar basit bir kuralı bile uygulayamayan bir kişiye istersen maç başı 100 bin dolar falan maaş ver bunlar adam olmaz. Bunlarda g.t korkusu var, bunlarda ahlak yok ahlak, bunlarda allah korkusu da yok, kural falan da bildiklerini düşünmüyorum.

Maçın sıcağı diye kıvırmaya çalışan kim varsa da ona kıvırdıkları girsin. Sadece o pozisyondan dolayı samsun gol yiyebilirdi, bakın çok rezalet gördük ama bunun seviyesi başka, çok başka.

bu arada samsun'u şu an en iyi anadolu takımı gibi gösteriyorlar, belki de doğrudur da, ben hiç beğenmedim. yani en iyi anadolu takımı buysa...

fb ise bildiğin bitmiş yahu. o bitik halde bile 2 kere öne geçti, maçı koparacak net 2 pozisyon da yakaladı gayet. fb hücum hattının kalitesizliği sebebiyle maçı koparamadı açıkça. bjk mesela geldi 2 tane attı geçti.

biz de bunları samsun'da yenmeliyiz.

şu ana kadar görünene göre, gs-fb-bjk-ts-başak dışında kalan 14 takım da içeride/dışarıda rahat yenilebilir.

Önder Özen: " Edin Dzeko en fazla defansif müdahale yapan oyuncu bugün Fenerbahçe adına."

Ee bu arkadaşlar Mourinho hayranı değil miydi geçen haftaya kadar? Mourinho futbolu bu zaten deniliyordu

Önder Özen'in milli arada yaptığı programda "Ben Fenerbahçe 'yi şampiyonluk yarışında finale daha yakın görüyorum Mourinho faktörüyle" açıklaması vardı

Bir de dün Fenerbahçe 'ye çalınan bir penaltı vardı, o pozisyon ofsayt olmasa hayatımda gördüğüm en saçma penaltılardan biri verilmiş olacaktı Fenerbahçe 'ye

Yani şu maçta bile Fenerbahçe 'nin kötü oyunu filan bir kenara bırakılıp daha maçın ortasında skoru 2-0 Fenerbahçe lehine getirecekti hakem

Sonra yine Mourinho futbolu ya Fenerbahçe şampiyon olacak diye gezeceklerdi

Bu itlerin maçlarına dikkat edin bu sezon hep no name yeni çıkmış hakemleri veriyorlar ki korkudan hemen penaltiyi çalsın diye

Ben bu yaşıma geldim ofsayt denilen illeti rakip yarı sahada yarı sahanın da en az 10 metre ilerisinden kullanıldığına dün gece şahit oldum. Bu kadar basit bir kuralı bile uygulayamayan bir kişiye istersen maç başı 100 bin dolar falan maaş ver bunlar adam olmaz. Bunlarda g.t korkusu var, bunlarda ahlak yok ahlak, bunlarda allah korkusu da yok, kural falan da bildiklerini düşünmüyorum.

Maçın sıcağı diye kıvırmaya çalışan kim varsa da ona kıvırdıkları girsin. Sadece o pozisyondan dolayı samsun gol yiyebilirdi, bakın çok rezalet gördük ama bunun seviyesi başka, çok başka.
Oyle bir durumda hakem hatasi olmaz. O olay kural hatasi olurdu.

Ben de gordugumde cok sasirmistim. Hakem kontrolu kaybetmisti zaten.

Hakem cok ezik bir yonetim gosterdi. Ofsaytin rakip sahadan kullanilmasi, ofsayt olsa dahi Tadic'in kendini basitce attigi pozisyonda tereddutsuz penaltiyi vermesi, basit faul kararlari vs vs

Nereden buluyorlar bu hakemleri anlamiyorum.

Oyle bir durumda hakem hatasi olmaz. O olay kural hatasi olurdu.

Ben de gordugumde cok sasirmistim. Hakem kontrolu kaybetmisti zaten.
yanılıyor olabilirim ama o kural kalktı sanırım. .ofsayttan doğan serbest vuruş da diğer fauller veya taşlar gibi belli bir mesafe önden kullanılabiliyor, bu durumda da yarı sahayı geçebiliyor. emin değilim ama linç etmeyin

Geri
Üst Alt