⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Umarım her zamanki yaptığı şeyi yapıp orta sahayı boşaltıp herkesi öne yollamaz.

Rezil bir skor ortaya çıkar yine.

Jelert __Nelson Sanchez__ Transfer
____Torreria ____ Transfer
__________Gabriel
BAY______ İcardi_____ Transfer

3 Transfer şart
+ 1 Yedek Stoper

Ne defans yapabiliyoruz ne dönen topları alabiliyoruz ne hücum yapabiliyoruz. Ve rakip hiç de iyi bir takım depil.

Nasıl bir profil istediğini nasıl oynatacağını bilmeyen bir hoca var başımızda.

Bir tane top kapan ortasaha almadınız aldırmadınız şu takıma yazıklar olsun. Stoperlelerimiz ortasahamız arasında 50 metre mesafe var. İkisinin ortasına atılan her top tehlikeli

Köy liginde şampiyon olunca kendimizi bi şey sanıyoruz ama hiçiz

YAL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikinci yari atariz atmasina da, beni korkutan defans. Kaleci berbat, stoper berbat, sol bek berbat.

çözüm yok beni kahreden şey o

stoper mi alacaksın takıma bu saatten sonra imkanı yok

5 tane net pozisyon verdik adamlara 50 dakikada

ne dediysek o yönetim, hoca, transfer ekibi derhal değişmeli.. çoluk çocuğa şişirme top oynamak nedir? 30 milyonu geri getirin hemen yol alın.. 3 pas yapmaktan aciz takım yapmışlar bu nedir?

Görünen köy kılavuz istemiyor maalesef.

Burada haftalarca çoğumuz bas bas bağırdık bu takım şmpiyonlar ligine gidemez ön elemeden evine döner diye.

Hepimiz gördük ama bir tek bizim muhteşem ötesi (!!!!!) başkan ve yanındaki saz ekibi göremedi bunu.

Ulan baris 3 kere atagi baslamadan bitirdin. Böyle ancak tr liginde anadolu takimlari yenersin.

Defans leş orta saha yok.. Sara nın demirbay dan fazlasını göremedin, jelert fizik dezavantaj... Bu arada bizim takımın boy ortalaması kaç??

Gerçekten çok yazık. Bu takım böyle futbol mu oynar?

Hiç mi antrenman yapmazlar? Hiç mi taktik çalışmazlar?

Muslera, Abdulkerim rezil oynadılar.

20 milyonluk Sara, Berkan kadar bile oynayamadı. 20 milyonluk adam ben burdayım der. Adam hayalet gibi.

Toreira gün geçtikçe daha kötü oynuyor.

Kerem Aktürkoğlu sen git arkadaş. Takıma katkın yok zararın var.

Yine fiyasko transferler. Jelert de Sara da Köhn de fiyasko.

İcardi'den başkası yalan bu takımda.

Geri
Üst Alt