⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

2-2 den sonra adamlar iyice saçmalamaya paniğe başlamıştı belki de 3.golü biz bulacaktık ama Abdülkerim izin vermedi buna neyse artık yapacak birşey yok İstanbul'da özellikle ilk dakikalarda gelecek bir golle eleriz yeter ki yine saçma salak gol yemeyelim gol yememek atmaktan daha önemli bir gol yesek üç tane atmamız gerekecek bu da işimizi baya zorlaştırır

Cogu almanlar da diyor penalti degil, vücudundan kola carpiyor, saskinlar nasil verdi diye

Edit: kurala göre vücud dan kola carparsa penalti degilmis diyorlar

Bu takım kritik maç reflekslerini iyice kaybetmeye başladı. İç sahada 20. dakika 2-0 skor yakalasan kalan 70 dakika kabız olacaksın. 3'ü kovalamak yerine 2 farkı korumak için maçı kaosa çevireceğiz. Mental sorunlar çok üst düzey.

Bende bilmiyordum gerçekten ama evvela vücudun başka yerine temas edip ele çarparsa penaltı değilmiş. Aşağıdaki Bundesliganın sayfasından alıntı.
Bilen arkadaşları tebrik ederim
  • Prallt der Ball vom Kopf, Fuß oder dem restlichen Körper eines Spielers ab und berührt dabei den Arm oder die Hand desselben Spielers oder eines Spielers in der Nähe, gilt das nicht als Handspiel.

şu takım iki ileri yığıldı 10 dk olmadı 2 golü attık...

az daha devam etsek 3-2 4-2 lere gtirebilirdik - Penaltı ile sıvadık...10 kişi kaldık çünkü panik oldu hemen kulübe tarafı...

biz bu turu geçeceğiz ama sorunlar çok fazla - ve baktığında transfer lazım eyv ama bu yönetimin yapcağı - bu planlama sorumluların isteyeceği hamlelere de ayrıca güvenim yok...

Lazımdı yaptık diye yeni sergio kontratlarına girmesinler - hakettikleri zaman defolup gitsin bu yönetim kadrosu... mal mal ekşi surat maç izledi hepsi dün okan hocanın önünde... seçim oldu takımda işleyen her şey yerle bir oldu.

Dunku mac kotuyduk ama Muslera'nin nedense iceri aldigi iki berbat top var. Yani ben bile rahatlikla engellerdim.

Iyi olan seyler de vardi. Devre arasi degisiklik yaptik. Ayrica Torreira kornerlerde calisilmis seyler yaparsk bir gol attirdi.

Allah yardımcımız olsun farklı galibiyet bekliyorum aslanlardan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt