Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 22:00 da ne isi renktas bu saatte insan calistirilir mi ?İşyerinden izin alıp ekran başına kurulacağım. Kırk yılın başı açık kanalda Şampiyonlar Ligi izleyeceğim. Sokarım işine de işyerine de.
İşyerinden izin alıp ekran başına kurulacağım. Kırk yılın başı açık kanalda Şampiyonlar Ligi izleyeceğim. Sokarım işine de işyerine de.
Üç vardiya işkence üstad. Sokayım böyle sisteme. Utanmasalar haftanın 8 günü çalıştırırlar.Saat 22:00 da ne isi renktas bu saatte insan calistirilir mi ?
vaktinden önce çiçek açmaz
ayak mı
Meslek nedir ? merak ettim nasil bir vardiya sistemi buÜç vardiya işkence üstad. Sokayım böyle sisteme. Utanmasalar haftanın 8 günü çalıştırırlar.
Kahpe bir oluşum üzerime tezgahlar kuruyor Şahin.@Oğuzhan Sesko bizim tum.maclar nedense senin mesai saatlerine denk geliyor
Hocam Silindirik Taşlama Operatörü'yüm. Dünyanın en bilindik Alman markasında çalışıyorum. (7:30 15:30) (15:30 23:30) (23:30 7:30) her hafta vardiya değişiyor.Meslek nedir ? merak ettim nasil bir vardiya sistemi bu
Çok silindirik bir işe benziyorHocam Silindirik Taşlama Operatörü'yüm. Dünyanın en bilindik Alman markasında çalışıyorum. (7:30 15:30) (15:30 23:30) (23:30 7:30) her hafta vardiya değişiyor.
Masallah sen resmi olarak köle gibisinHocam Silindirik Taşlama Operatörü'yüm. Dünyanın en bilindik Alman markasında çalışıyorum. (7:30 15:30) (15:30 23:30) (23:30 7:30) her hafta vardiya değişiyor.