⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Yıllar sonra TRT 1'de Galatasaray'ı izleyeceğiz ve ŞL elemesi ha...

Maç TRT'de izlenir.

---------Nando
İlyas-Nelson-Bardakci-Debüa
------Kaan-Lucas
Yilmaz-Martens-Aktürkoglu
-------Kingcardi

Muhtemelen bayağı atak başlayacaklar, hemen ilk yarıda 2 tane atmaya çalışacaklar sağlam durmak lazım. Sonra gol atsalar da atmasalar da zaten adamların kontraları sıkıntı. Keşke Boey olsaydı mesela ilacıydı böyle takımların.

Hücum ederken yalnız biraz dikkatli oynasak böyle takımlar çok basit hatalar yapıyorlar, çok açık veriyorlar. Orada iş Mertens ve İcardi'ye kalacak gibi biraz.

Zor rakip değil ama zor maç. Biz zorlaştırırız yani kaçarı yok.

Muhtemelen bayağı atak başlayacaklar, hemen ilk yarıda 2 tane atmaya çalışacaklar sağlam durmak lazım. Sonra gol atsalar da atmasalar da zaten adamların kontraları sıkıntı. Keşke Boey olsaydı mesela ilacıydı böyle takımların.

Hücum ederken yalnız biraz dikkatli oynasak böyle takımlar çok basit hatalar yapıyorlar, çok açık veriyorlar. Orada iş Mertens ve İcardi'ye kalacak gibi biraz.

Zor rakip değil ama zor maç. Biz zorlaştırırız yani kaçarı yok.
Bu maçı Mertens alır gibi hissediyorum rdas sen ne düşünüyorsun

Ziyech jelert kanadını görelim bakalım. Ben hala ziyech ve zaha yollanmalı kerem barıştan devam diyorum transfer olmayacaksa.

Bunlardadamı suni çim var? hay ben böyle işin içine
Bizdemi suni çime geçsek

Elersek parayi çarçur edecekler.Yönetimde kalmaya devam edecekler.Okan buruğun yeri sağlamlaşicak.Elensek mi acaba.

Geri
Üst Alt