⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Kaan cezalı. Jelert yetişmezse sıkıntılı anlar yaşarız. Suni çim işi de sakat

su kamera acisinda bizim yenme ihtimalimiz yok

Resim

1 yıl önceki okan buruk çıkartırsa eleriz, bugünkü okan buruk'la kader kısmet

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Barış Gabriel Kerem
Icardi

Fiziksel olarak güçlü bir kadro tercih edilmeli, Orta sahada ve kanatlarda geçişlerde zaafiyet yaratacak oyuncular oynamamalı. Young Boys istediği kadar sezona kötü başlasın tempolu ve istekli bir futbol oynamaya çalışacak doğru kadro ile çıkmak çok kritik olur bu turda.

Transfer başlığına neden yazamıyorum cezam sürekli mi acaba bilmediğim için buradan sormak istedim. Kendi fikrim zaha ya da zyech den birinin gitmesi dinamik genç bir kanat scout da olur. Bir sol bek ve bir de orta saha. Bu durumda sara 8 10 olduğu için Yusuf demir kiralik

2-1 kaybedeceğimiz maç gibi duruyor.

İç sahada da 1-1 biter.

Eleniriz.

Beşiktaş’tan 5 yemeyi başaran bir takımı şampiyonlar ligine yakıştıramıyorum zaten isteyen istediğini söylesin.

Kelle alınmadı hala.

2-1 kaybedeceğimiz maç gibi duruyor.

İç sahada da 1-1 biter.

Eleniriz.

Beşiktaş’tan 5 yemeyi başaran bir takımı şampiyonlar ligine yakıştıramıyorum zaten isteyen istediğini söylesin.

Kelle alınmadı hala.
Aynen tek macla bence gonder cek dehle falan. Istifa falan. bu sene hiç bir maça çıkmamaliyiz çünkü sen yakıştıramadın ve senin gibiler. aklı başında insanlara eleştirisi de öyle olan insanlara biatci demeliyiz yapıcı konuşmayan cahil cahil konuşanlara helal olsun burası gs falan demeliyiz .

Geri
Üst Alt