⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

0-3 gibi rahat bi skorla bitirelim artık bi maçı da baştan. o maçta ıkın bu maçta ıkın nereye kadar. yine rakibin rahat pozisyonlara girişini ancak yeteneksizleri yüzünden bitiremedikleri anlar görürsek artık diyecek bir şey yok

Sparta Prag - Kopenhag gibi takımlar bizden daha az bütçeyle bizi yenip elediler dayım.Sezon başlangıcı üstelik kötü 1 başlangıç yapmışsın takımın hazır değil.Kazanmayı herkes ister ama şu durumda deplasmanda beraberlik almak bal gibi tatlı gelir bana :D
MurATim dikkat ettiysen eleyemezsek yazdim. Bu mac 5-0 kaybedip icerde 6-0 kazansak da elemiṣ oluyoruz

Ṣartlar tam 3-1 kaybetmelik olmaya basladi. Hayirlisi bakalim

@Murat Durmaz

vallah totem ya da ters totem benzeri bir şey değil.

çok rahat eleyeceğimizi düşünüyorum ben bunları. %100 hissiyat ama. tek bir saniye bile y.b. izlemedim.

mesela bir bulgar, yunan, slovakya, danimarka, çek takımı olsa harbici korkarım. yine hiç izlemeden.

bunları leblebi tozu yapıp burundan püskürtürüz gibime geliyor :d

sanchez sakat barış hasta, köhn grip, zaha takımla maça çıkmak istemiyor, sara’nın eşi doğurdu doğuracak.
Rotasyon çok olmamalı diye mal mal konuşan herifler var.

Gecen macta icardiye 3 4 golluk pozisyon yerinde beklerken takim beynini kullanip icardiye bakmiyor bile.2 gol atarsak şansliyiz.

Geri
Üst Alt