Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MurATim dikkat ettiysen eleyemezsek yazdim. Bu mac 5-0 kaybedip icerde 6-0 kazansak da elemiṣ oluyoruzSparta Prag - Kopenhag gibi takımlar bizden daha az bütçeyle bizi yenip elediler dayım.Sezon başlangıcı üstelik kötü 1 başlangıç yapmışsın takımın hazır değil.Kazanmayı herkes ister ama şu durumda deplasmanda beraberlik almak bal gibi tatlı gelir bana![]()
Sadece bu olayı Okan'a bağlamak istemem kulübün yöneticileri dahil olmak üzere şampiyonluk sonrası herkesin kafası tatilde şampiyonluk kutlamasında reis..sorulması gereken soru bu aslında. Takın neden hazır değil?
MurATim dikkat ettiysen eleyemezsek yazdim. Bu mac 5-0 kaybedip icerde 6-0 kazansak da elemiṣ oluyoruz
Ṣartlar tam 3-1 kaybetmelik olmaya basladi. Hayirlisi bakalim
Elenirsek cok kelle duṣer kanks yavAman yenilmeyelim özellikle de 2 farklı 1 şekilde![]()
MurATim dikkat ettiysen eleyemezsek yazdim. Bu mac 5-0 kaybedip icerde 6-0 kazansak da elemiṣ oluyoruz
Ṣartlar tam 3-1 kaybetmelik olmaya basladi. Hayirlisi bakalim
0-0@Murat Durmaz
![]()
Mourinho'nun korkusu suni çim
Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Young Boys maçı öncesi yapay zeminden şikayetçi... Portekizli hoca, yapay bir zeminde oynamanın oyuncular için iyi olmadığını, diz sorunlarına neden olduğunu vurguladı.www.milliyet.com.tr
Köhn oynamasın yoksa yeriz. Hiç beğenmiyorum. Ne defansı ne ofansı var
Mou bunu diyip 3 atmış darısı bize
İnşallah kanksta Davinson Sanchez - Barış Alper Yılmaz gibi eksiklikler var.Sezona da iyi başlamadık.Ters 1 Maç gibi geliyo bana..Mou bunu diyip 3 atmış darısı bize
+kaan cezalı
+hoca 2 maç cezalı.