⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Muslera da iki topu da alabilirdi yalnız özellikle ilki.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stoperinin biri ayaksız diğeri kağnı gibi olursa elden de birşey gelmiyor birde üstüne kalende boş

Okan buruk bu takımın hocası değil 2 sezon üst üste şampiyon olurkende değildi şimdide değil

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böm böm bakıp izleyin öyle kenardan. Sizin oynayacağınız futbola tüküreyim. Şişir babam şişir, hiçbir sonuç alamadığın, ne oynadığın belli olmayan taktikle ki taktik demeye bin şahit ister, ne amaçlanıyor ben anlamıyorum arkadaş

Acil acil acil apoyu çıkarın. 2. Yarıya çıkmasın bu ne laubalilik yeter ya

Şu takımda kerem ve apoyu görmek istemiyorum artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptığımız takım bayağı berbat bir takım. defansları tam bomba. ama biz beşiktaş maçında neyse bu maçta oyuz. defans ve kalecimiz halı sahaya bile çağırılmayacak seviyede kötü.

Okan valizin toplu zaten, orada kal birader. Keremide tut yaninda. Kızlarla bizden kopardiginiz parayı ezin.

defansta hayvan gibi açık veren adamın kademesinde eskisine göre % 50 ile koşabilen abdulkerim mükemmel bir sol alan savunması

Ilk basta yazmistim adamlar 4-4-2 oynuyor Arkada defansimiz her top kaybinda tehlike yasiyor önlemini Almazsan Bu Skor 3,4 olur

Apokerim nelson maaşlarını bizim ödememiz şartı ile başka takıma kiralamali.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taktiğe bak taktiğe orta sahada nelsson topa çıksın. Seni hoca diye o koltukta tutan herifler defolmalı önce. Bir tane uzun adam alıp orta sahaya koyamadın.

Rezil kepaze bir herif.
Kovun abi bir sonraki maça zaten çıkamayacak

Geri
Üst Alt