⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Her maçta aynı adamlar bir tane rotasyon yapmaz mi bir insan

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu torreira fizik olarak her ortasahaya eziliyor ne pas var ne fizik

Anca ligde iş yapar dandik ortasahalara

Hocam bu oyun nedir? Lig, Süper kupa neyse de bu maçların telafisi yok. Nasıl hazırladın sen takımı? Okan hocanın takımları her sene kötü başlar sonradan yükselir tamamda hiç bir zaman bu kadar dağınık olmuyorduk biz defansif olarak. Ne önde baskı, ne yerleşik savunma ikisini de yapamıyor takım. Laylaylom resmen. Bjk maçında da demiştim en büyük problem takımda geçen senelerde olan bir mücadele, hırs yok. Okan hoca takımın iplerini ellerinden kaçırmış gibi.

Kerem demirbayın bile hakkı yeniyor bu takımda ne zaman adeletli kadro çıkacak ya bı maç Zaha kesersin bı Kdb

Icardi toreria muslera ile ligde ben de şampiyon olurum. 30 milyon euro harcamışız rakip takım elek etti bizim savunmayı...

Olay sadece stoper değil, adamlar sürekli göbekten deldiler bizi ,zeki bir hoca anında ortasahayi cogaltirdi

5 km fazla koşmuş adamlar. Avrupa'da fazla koşmadan olmayacak, geçen seneden biliyoruz.

eğer orta sahayı boşaltırsak 5-0 6-0 olabilir baya hızlı ve güçlü adamları var

Muslera sagolsun iki topu da iceri aldi. Apo berbat bir durumda. Kohn’un takim oyununa katkisi 0. Kanatlarda degisiklik olmali. Sol kanattan hic pozisyon yaratamadik.

Onuru olan adam beşiktaş maçımda ben bir bok yedim der 2 tabe farklı profil adam aldırırdı.
Teknik adam alıp kontra oynayan ve sürekli kontra yiyen. Sürekli hayvan gibi boşluk bırakan takım mı olur abi.
Takım amatör de olsa böyle salak salak taktik olmaz.
Saatteki hızı 1 km olan belini döndüremeyen stoper ile yarışa çıkan adam beni kovun diye bağırıyordur

Korkarım ki okan gene panikleyip orta sahayı boşaltıp 4 5 yememize neden olacak gene

Mertens yerine Batshuayi başlasın ikinci yarıda Mertens sezon başından beri hiç iyi değil

Geri
Üst Alt