⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Bu turu geçsek bile, bu oyun anlayışı ile başarı gelmez, uzun adamlarına şişiriyorlar, çıkmayın hava topuna pozisyon alın sadece diyebilecek hoca yok, stoperler yavaş, orta saha boş, garip bir futbol anlayışı

Mertens- Berkan, Barış veya Kerem'den biri çıkmalı Ziyech veya Zaha girmeli.

Davinson bokunu yiyim aga nerelerdesin sen ya.Ulan Muslera’nin yedigi golu izliyorum anasini satayim su golu yiyen adami direkt cikaririm oyundan.Boyle gol mu yenir olm bak kabul edemiyorum boyle biseyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon iki maçta beş gol yedik yanlış hatırlamıyorsam bir resmî bir hazırlık.

Yani bir hoca hiç mi ders almaz anlamıyorum.

herifi tek bırakirsan tabii ezilir

3.yilina giriyor

yaninda yükünü alacak bi topcu koyamayanlar utansin

3 yıldır sakatlanmadan full oynuyor herif,onu da bitirdik sonunda saga sola saldirtmaktan
Tek durup napıyor rakibi karşılamıyor

Boşuna bahane gedson her maç rezil ediyor bunu

Bu takımın ne bir oyun sistemi ne de planı yok. Aslında var, Torreira'ya ver gerisi Allah kerim şeklinde bir plan. Takımdaki her oyuncu karşı takımdakinden daha iyi ve değerli olmasına rağmen ezilen tarafın biz olmamızın sebebi tam olarak bu. Bize avrupa tecrübesi olan, adı duyulmuş gerçek bir hoca lazım.

Bizimkiler sanki ilk defa birbirleriyle maç yapıyorlar gibiler. Böyle bir rezalet oyun olmamalı ama biz bunu beceriyoruz. Molde maçlarını da hatırlarsanız bir sürü pozisyon vermiştik. Şampiyonlar ligine girsek bu şekilde yine koşturur ederiz ama maç kazanamayız. Mertens 90 dk oynamaz, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Dursun denen sevimsiz herifin, kelin ve bademin yönettiği bir futbol ekibi daha çok rezil rüsva olur. Galatasaray tek bir adama mı bağlı, E.T giderse sorun olmaz diyen şeref yoksunları izliyorlardır umarım takımı. Hoca rezil kepaze ama kendisinden önce yönetim istifa ettirilmeli. Bir dakika daha kalmamalılar kulüpte. Bu aptallar yüzünden CL gelirleri de gitti.

Geri
Üst Alt