⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Bize karşı aklı olan her takım, topu bize bırakıp arada şok baskıyla topu kapar veya uzun toplarla hızlı adamları kaçırır. bize karşı bunu iki sene önce ümraniye süper yapmıştı, zalgiris'te öyle. beşiktaş'ta kupa maçında yaptı. çözüm ise bizde yok.

Mertense deleiiyorum her topun başına geçme adam geçme öldürüyon artık kafa var ayak bitmiş sal saraya falan abi

Normal bir Galatasaray bunlara 5 atar ya bak 4te bile söverdim. Prag falan gelse demek ki ilk yarıdan 4 yicekmisiz

Mertens son 20 30 dakikanin oyuncusu artık bu gerçeği kabul etmek lazım adamı boş yere yıpratıyor bu seviyelerde pres gücü önemli

Mertens kaç maçtır kötü, Okan forma adaleti yok, a.kerim dunya kupasinda belliydi hala hala kötü.. sara 10 numara belli. Kerem Aktürk oğlu yazmaya bile değmez.

Kerem demirbay al 8 e, Sara 10 , haha kerem değişikliği maç değişir ama Okan yapar mı HAYIR!

Zencisi bol hızlı oynayan her takım bizim içimizden geçiyor bunu durdurmanın yolları var tabiki ama önce inatçı olmayan bur hoca lazim

Begenin begenmeyın dayı torreiradan cok daha temaslı ve fizikli oynuyor

birebirde adam karşılamada daha etkili

ben olsam demirbay berkan önde sara cıkardım
Rakiplere tekme savuşturup 20 kere topla buluşmak temaslı ve fizikli oluyorsa ewt demirbay öyle oynuyor

Yapın şuna bi 30m luk daha transfer belki ziyech uzaktan vurursa iyiyiz sanarlar

Valla bu halimizle zaten gitmeyelim şampiyonlar ligine, young boys gibi dandik bir takıma bile diş geçiremiyorsak kalbürüstü takımlar üstümüzden geçer. Kabul etmemiz gereken bir gerçek var o da bizim hocamızın olmadığı maalesef. 2 yıldan beri bir takım her maç kaos futbolu oynar mı ya rezalet gerçekten. Bu kadro böyle mi oynar, eksik yerlerin belli, orta saha bomboş fizikli bir futbolcu lazım gidip teknik oyuncu alıyoruz 18 milyona.

Geri
Üst Alt