⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Yahu dilimizde tüy bitti bu takım tempolu mücadeleden kaçmayın fizikli adma diye geçen seneden beri. Yaw bizim gördüğümüz bu adamlar nasıl görmüyor. Karşı takım hiçbir şey yapmadan mücadele +serlık maçı alıyor, her takım bize bunu yapabilir görün artık şu takımın tempo dinamizm fizik eksiikliğini ya.

Bjk bu takıma boşuna 5 atmadı. Eli ayağı biraz düzgün olan her takım bizi çok rahat yenebilir. Sol taraf felç. Apo, köhn leş.. Kaledeki de rezil performans gösterince fark kaçınılmaz oluyor.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek fark yenilmeye razıyım sahamızda taraftarımız kazandırabilir bize.

Sara, İlkay, ne bileyim işte Goretzka, Kante falan da gelsin yine bir şey değişmez bu yapıda. Geriden oyun kurmak için müsait olduğumuz onca anların hepsinde göz göre göre uzun oynadık ve her top rakipte kalıp atak yedik. Futbolcu değil hoca çizecek tahtaya atakların şemasını. Futbolcu anlamıyorsa anlayanını transfer edersin ama ortada tahtaya çizilmiş bir şey varsa ben de ne olayım. Sarhoş gibi her topu dandun şişiriyoruz. Sanırsın bana halı sahada nefesi tükenmiş stoper, kaleci de maç bitsin diye her topu rastgele vuruyor. Yazıklar olsun, söylenecek çok şey var da boşuna kafa ağrıtmayacağım. Olmayan, temelde bozuk bir şeyi 2 defa denersin yine tamam ama 10 defa aynı haltı deneyip de acaba işler mi diye zorlamanın anlamı yok. Bu takımın mevcut kadrosunda bile orta sahada çok rahat top çevirebilecek hareketli adamlar var. Bunları kullanamıyorsan ne diyelim ki?

Mertens dışarı Sara onun yerine, ortaya Berkan. Gidişata göre 55'te kanatlarda değişiklik. Teşekkürler.

Derhal sistemi değiştirmeliyiz, ben bu kadar saçma yazı tura sistem görmedim, ortasaha gel geç diyor 4 kişi asla geri dönmüyor, elini kolunu sallayarak pozisyon ve alan veren bir sistem.

Bizim sol kanat felç mi? Niye top hiç oraya gitmiyor? Sözde pres yapan takımız. Pres nerde anasını satayım? Kendinize gelin lan...

Umarim panik yapip orta sahayi bosaltmayiz kanatlari doldurup. Mertens cikip yerine sarayi cekip berkan torreria deneyebiliriz. Nolursa olsun 2-1 e bile getirmek turu bize yaklastirir.

Bu takımdan içeride gol yememe ihtimalimiz yok böyle bir skor ve mevcut futbol anlayışı ile, tür gelirse benim açımdan mucize olur bu saatten sonra

Geri
Üst Alt