⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Böyle oynayacaksak zaten CL ye girmeyelim. Orda 36lı gurupta 35 yada 36.oluruz. Defansif anlayışı bu kadar kötü takım yoktur CLde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama daha fazla transfer yapmayın. Gidip rabiot-kovacic-sara ortasahası da kursanız bu adam doğrularından şaşmaz kesinlikle. Hiçbir şey bildiği yok ama herşeyi ben biliyorum modunda takılmaktan vazgeçmiyor. Takımda 1 tane organize iş göremiyoruz ne hücumda ne savunmada

Bizim sete oturamadığımız maçlarda ya da sürekli uzun vuran takımlara karşı önde press yapmayı bırakmamız lazım. Zaten adamlar 3 top yapamıyor yaslan geriye kompakt kal şu 3 golün 3 ünü de yemezsin. Harbi cinnetlik bir maç oldu.

Bir geri dönüşte penaltı oldu aynen suçlu yine kerem.
Takımın en iyi 3 adamından biri. Bir kere de yaptıkları için övme yok.
2 senedir rashica diye kafamızın eti yeniyor, kerem aynılarını yapında değeri yok.
Kerem asist yapınca değeri yok
Kerem asistlik pas verince değeri yok

Kerem topu almalı, Topu sürmeli, her pası gol olmalı çünkü verdiği pasların da gol olmasından sorumlu,
Kerem her maç gol atmalı, her maç top çıkarmalı.
Bu heriften beklentiniz bu.
Sahada 5 tane şaban gibi hareketler yaparken suçlu olan yine kerem oluyor çünkü geri dönüşte penaltı oldu.

Vurun abalıya kardeşim.
Bir hedef seçmişsiniz kininizi oradan çıkarmak için taklalar atıp duruyorsunuz.

Bu çocuk burada kalmak istemediğinde de yine suçlu oluyor.
Kenarda her top kaybettiğinde what diye garip garip baksa tapılan adam olurdu.

Yazık be diyeyim.
Yahu 3 pozisyonda rahatça bomboş adamlara pas atamayip geri döndürüyor. Bu maç ne yaptı bu adam? Son 6 aydir ne yaptı takımın huzurunu bozmak dışında? Manchester maçında attığı golse zaha da attı. Neyin hedefinden bahsediyorsun? Kaç maç top kaybını saymaktan uykum geldi. Bir maç topiginde ilk yarıda 27ye kadar saymistim top kaybını. 3 yüzde yüzlük gol pozisyonunda ben olsam ben bile bomboş adama yuvarlardim. Bir de taç pozisyonu var, koşu gösteriyor, kohn tacı kullandiginda hızlı bir şekilde koşusunu kesip köhne abuk hareketler yapıyor. Tek olumlu hareketi yok.

Bu takım bu aptal os yapısıyla çift forvet oynayamaz hayal kurmayın olm.
Orta sahada bir tane torreira var ortada sıçan gibi her yere koşsun taktiği var. Ortaya 2 tane herifi koyan herif o hattı kırdığında torreira topu kapmaya adama koşuyor bekler de içeri gömülüyor kanatlar maden.
Bu kafayla beklerden de torreiradan da verim alamazsın.

Bizim sete oturamadığımız maçlarda ya da sürekli uzun vuran takımlara karşı önde press yapmayı bırakmamız lazım. Zaten adamlar 3 top yapamıyor yaslan geriye kompakt kal şu 3 golün 3 ünü de yemezsin. Harbi cinnetlik bir maç oldu.
Katılıyorum, sahamızda sağlam durmuyoruz. Hep dağınık oynuyoruz. Zaten topu kaparız o durumda da.

Suni cimde kaleci yatamaz tam aciyla gelemez suni cim adami ates gibi yakar

Diger kalecilerde cok hata yapti batshuayinin ikinci golunu normal cimde o kaleci yemezdi adim gibi eminim azicik daha atlasa suni cimin slti sert sakatlanir
Uzgunum Evren ama suni veya gerdcek cim, bence 2 sut da gol yemek icin bahane olmayacak sutlardi. Burada alelade bir kaleciden bahsetmiyoruz. Muslera gibi bir efsaneye yakismadi. Ama olur. Her sezon boyle 2-3 maci oluyor zaten. 2. mac telafi ederiz diye umuyorum.

Hoca Jk maçından sonra bırakmalıydı bunu ayrı tutuyorum. Geçen sene Molde turunu da zerre hak etmedik Cl performansı iyiydi buradan çıkarım yapmak için erken bence.

Okan buruğu hala savunanlar var babanıza sorun iyi Galatasaraylıysa anlatsınlar Derwall Rize'ye mağlup olduğunda adam taşlandı okan kim?

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'da umarım ciddi birşey yoktur ama 2. yarıda Günay'ın oynaması daha olumlu oldu bence Colley'in şutunu Muslera çıkaramazdı. Günay o parmak ucuyla yaptığı kurtarışla belkide turu getirmiş olabilir. Nelsson ve Abdülkerim çok dağınıktılar yine çok acilen toparlanmaları şart çünkü Davinson'un yokluğunda takım olarak çok geriliyoruz son dönemde. Jelert biraz tutuktu ama zamanla açılacaktır tıpkı Sara gibi ikisi de zamanla çok daha iyi olacak ve Sara bunun sinyallerini bugün fazlasıyla gösterdi. Batshuayi gitmek üzere olan turu tam anlamıyla ortaya getirdi bundan sonrasında iç sahada Young Boys'u yenemiyorsak CL'ye gitmek anlamsız olur bakacağız göreceğiz bu maça nazaran çok daha iyi bir maç oynamak zorundayız orası kesin.

Kerem iyiydi abartmayın bence
Bu sistemde zor iş oynamak
Bireysel performans olarak abdül çok kötüydü ama zaten uzun zamandır kötü
Jelert iyi değildi
Muslera iyi değildi
Barış iyiydi ama birini atması lazımdı

Yahu 3 pozisyonda rahatça bomboş adamlara pas atamayip geri döndürüyor. Bu maç ne yaptı bu adam? Son 6 aydir ne yaptı takımın huzurunu bozmak dışında? Manchester maçında attığı golse zaha da attı. Neyin hedefinden bahsediyorsun? Kaç maç top kaybını saymaktan uykum geldi. Bir maç topiginde ilk yarıda 27ye kadar saymistim top kaybını. 3 yüzde yüzlük gol pozisyonunda ben olsam ben bile bomboş adama yuvarlardim. Bir de taç pozisyonu var, koşu gösteriyor, kohn tacı kullandiginda hızlı bir şekilde koşusunu kesip köhne abuk hareketler yapıyor. Tek olumlu hareketi yok.
Takımın huzuru bozuyor hayali düşüncenden başlayayım.
Takımın huzurunu bozan adamı bir kere kimse takımda tutmaz bkz: zaha.
2 tane %100 gol önlemiş.
Defanstan orta sahaya top getiremeyen takımda 1 asist 1 de ziyeche al at demiş.
Geri kalan pozisyonlara girmiyorum.
Bu kafayla barış ne yaptı bu maç? Geçen maç?
Ondan önceki maç?
Nasıl mantıklı geldi mi?
Böyle böyle kendinize yemelik oyuncu seçip gidiyorsunuz.

Jelert belki toparlar diye umucaz artık ama DEFANSİF YÖNÜ ÇOK KUVVETLİ ama defansif derken stoper gibi de olmayan, TEMPOLU, ÇABUK, ATLETİK, bir sol bek almak zorunlu. Yoksa bu takım savunmasını toparlayamayacağız.

Geri
Üst Alt