⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Joel Monteiro: "Galatasaray karşısında elbette büyük bir zafer elde ettik ama mükemmel bir akşam olduğunu söyleyemem. Yediğimiz 2 gol İstanbul'daki rövanş için işimizi zorlaştırdı."

deplasman golü kuralının kalktığını bilmeyen adamdan 2 gol yedik

Uzgunum Evren ama suni veya gerdcek cim, bence 2 sut da gol yemek icin bahane olmayacak sutlardi. Burada alelade bir kaleciden bahsetmiyoruz. Muslera gibi bir efsaneye yakismadi. Ama olur. Her sezon boyle 2-3 maci oluyor zaten. 2. mac telafi ederiz diye umuyorum.
Bahane demiyorum kaleci zorlanir diyorum goktug bu kalecide sezonda bir kotu mac oynasin istanbulda telafi eder yuklenmeye gerek yok

110km koştuğumuzu gördüm maç sonu. Rakibi görene kadar ekran gitti. Kaç koştular?

Toreira çok koşuyo ama akınları kesemiyor etkisi çok sınırlı kalıyor ve çok kolay çalımlanıyor yani en iyi oratasahamız böyleyse vay bize vay.
Adam 2 yıldır, hocanın orta saha manyaklığı yüzünden, neredeyse tüm sahayı tek başına savunmaya çalışıyor. Bu kadar da insafsız olmayın ya.
Sıkıntı Toreira mıdır gerçekten. Bu mudur yani.

Rövanş ta stoperde berkan oynarsa hergün okan buruk istifa yazarım

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem bu maç en son konuşulacak oyuncu yav, takımın daha büyük sorunları var. Rezil performansları konuşalım Birileri çok takık bu Kereme neden anlamıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Net katılıyorum, keremi sene içinde çok tartıştık çok gömdük gömülmesi gereken oyunlar da oynadı. Yine eleştirilecek maçlar olacak mı elbet olacak aöa o maç bu maç değil.
Daha ne olsun isteniyor bilmiyorum.
Sahada sıçan abdül + muslera
yokları oynayan ve ezildikçe ezilen bir jelert.
Topu söküp alamayan aldığı topu bile kaybeden bir torreira son olarak yaşı itibarıyla bu kadar tempoyu sezon başında kaldıramayan bir mertens var.

Şu maçta barıştan bile iyiydi kerem.

Şu an tvde oynanan gol 2’de az önce gol atan beckham gibi oynasın isteyenler var.
Bunun sebebi de zaha bunun yüzünden oynayamıyor düşüncesi başka da bir şey değil.

Yav bizim takımin taktiği hiç konsol oynamamis bir çocuğun Reali seçip sonra ev sahibinin gidip Osasuna ile o çocuğa 5-6 atmasına benziyor. Taktik maktik yok oyunculara göre taktik ayarlamiyor bu birincisi. İkincisi ise kendi sistemine uyacak oyuncu da aldırmıyor. Ne anladım ben bu bok işten

Yahu aynı "çağdışı" taktikle 2 sezonun çok ciddi bir kısmını ligin en iyi savunma yapan, en az gol yiyen takımı olarak kapattık. Boey'in etkisi büyüktü bunda mesela. Boey benzeri bir sol bekin olsa, Davinson sahada olsa, Torreira da kendi standardında olursa, Sara falan da alışırsa gayet toparlarsın, ligde zaten taş gibi olursun da işte Avrupa'da yetmeyebiliyor. Biz de ondan Sara gibi değil daha tempolu daha atletik ve defansif tarafı güçlü bir orta saha istiyorduk. McTominay gibi öyle hedefler peşinde de koştuk aslında ama nedense sonunda gittik 10 numaramsı bir adam aldık...
2 senedir ligte hangi takım iyi gözünüzü seveyim. Anadolu kulüpleri 11 çıkaracak kadroyu bile zor topluyordu. Herbirinin transfer yasağı var, topçuları maaş ödememekten kaçıp gidiyor bu mudur kıstasımız ya

Joel Monteiro: "Galatasaray karşısında elbette büyük bir zafer elde ettik ama mükemmel bir akşam olduğunu söyleyemem. Yediğimiz 2 gol İstanbul'daki rövanş için işimizi zorlaştırdı."

deplasman golü kuralının kalktığını bilmeyen adamdan 2 gol yedik
Bçyle böyle gaz vererek tur atlamanın peşinde puşt herif

Adam 2 yıldır, hocanın orta saha manyaklığı yüzünden, neredeyse tüm sahayı tek başına savunmaya çalışıyor. Bu kadar da insafsız olmayın ya.
Sıkıntı Toreira mıdır gerçekten. Bu mudur yani.
Yahu kardeşim tabu mu toreirayi eleştirmek ne bu romantizm tamam çok koşuyor ama getirisi olmuyor belki formattan belki fiziksel yetersizliğinden Avrupa maçlarında oluyor.

Takımın sorunu ikili mücadele kazanamamak. Mertens artık 20 25 dakika oynayacaak, orta sahaya dinamik oyunun içinde "top kapabilen" ve ikili mücadele oranı çok yüksek bir "6" no alacaz. Sara Mertensin yerine ma daha geride oyun kurucu olarak oynayacak Dinamik 6 - Toreira - Sara. Çözün budur arkadaşlar.

Buna 35 milyon Gaasaraylı görüyor ama canım hocam ve ekibi bir türlü görmüyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt