⚽ ŞL 24/25 Play-off M:1 | Young Boys 3-2 Galatasaray | MS | 21 Ağustos | TRT 1

Buna 35 milyon Gaasaraylı görüyor ama canım hocam ve ekibi bir türlü görmüyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha önce bir maçtan sonra ikili mücadele kazanamayışımızın problem olduğunu belirtmişti kendisi. Sorun şu ki aldırdığı oyuncular o tip değil Boeyi hala arıyoruz. 10 no falan diyorlardı aman diyim bize top kazanan 6 lazım artık kendisi de buna göre transfer yapar umarım.

Yahu kardeşim tabu mu toreirayi eleştirmek ne bu romantizm tamam çok koşuyor ama getirisi olmuyor belki formattan belki fiziksel yetersizliğinden Avrupa maçlarında oluyor.
Tabu değil tabi ki, öyle bir takıntım da yok.
Diyorum ki Toreira problem sıralamasında en sonda yer alıyor.

Jelert'in simdilik icin Kazimcan'dan bir farki yok. Umarim yaniltir ama pek öyle göremiyorum illersi icin.
Sara'ya gelince kesinlikle ümitliyim, cok daha iyi isler yapacaktir. Sadece defansif yönünü pek iyi bulmadim ve sürat konusunda biraz agir geldi bana.

Hoca kimi keser bilmiyorum ama Batshuayi artik ilk 11'de olmali. Ne zaman bu adam oyunda olsa takim olarak level atliyoruz.

Bu takima ne yapin edin defansin önüne bir 6 no alin. Amrabatin kapisindami yatiyorsunuz. Ulan 40 yasindaki eski ankaragücülü sedat agcaya bile raziyim. Yeterki Lucasi biraz öne atip Gabrieli serbest oynatip ortayi 3 le be adam. Defansin defolarin ana sebebide bu. Haa ayriyeten köhn ilede olmaz

Bu defans anlayışıyla 4-4-2 oynanmaz elek oluruz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öylede oluyoruz. Bats Icardi'nin arkasinda ama daha cok o kilit paslari sagdan Ziyech verecek Sara ile birlikte. 3 yersek belki 5 atariz.
Ziyech'in arkasinda Baris olacak orayi otoban yapacak mecbur. :D

Kerem seni severim ama aldigin 10 topun 8'i rakibe gitti aslanim, ya pas hatasindan ya da o topu ayagindan kacirman. Yapissin artik su top ayagina.

yeter artık buramıza geldi ya nedir bu be

Suni cim’de sakatlanmamak icin 1‘e1’lerde ve baskida zictik.

1990’larin video-oyunlari gibiydi mucadele….. “bol eforlu ama verimsiz”; suni cim = futbol katili.

Bu kadro her sekilde 3-5 sallar bunlara Ali Sami Yen’de.

Ziyech, Sara bu sene one cikacak gibi gozukuyor

Kargalari icte ve deplasmanda ezebilirsek, 25’i Nisan sonunda kutlariz.

Geri
Üst Alt