Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Bence istifa eder Okan buruk
110 m bırakır mı? Sağlıklı yaşam için futbol oynamıyor sonuçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence istifa eder Okan buruk
Bu gün itibariyle yeniden bir başlangıç yeni bir yapılanma zamanı. Yönetim seçime gitsin, Yeni yönetim gelsin Okan hoca yeni yönetimin önünü açsın ve gelecek sezon için yeni yapılanma başlasın. Bu hafta içi hemen Genel Kurul'da bir aday çıkmalı başkanlık için. Erden Timur başkanlık isteği varsa bunun ateşini yakmalı. Birisi bu ateşi yakarsa gerisi gelecektir zaten.bugun itibariyle okan buruk devri bitmiştir,tabi yuhalanarak gitmek istiyorsa o başka
Abartma. Sen futbol oynadın da hakem mi oynatmadı. ÖfffffrrrrBu maçı buralara getiren 2 turdaki o çocuğu hakemler oldu.
Biz kapasitemizin altindayiz. Bunu kabul ederim
Ama
Iki macta da bu serefsizlere her turlu toleransi gosterdiler
Belki de isvicre takimi oldugu icin..
Geçen sezonki şampiyonluk hayırsız şampiyonluk oldu desem bana söver misiniz.
Şampiyonluk geldi diye bir ton sorun hasır altı edildi.
Tamam şampiyon olalım da arkadaş bu nedir yani.
Bu takım ligi ilk dörtte bitiremez ben size söyleyeyim.
Yarin cekelim 2 sini kör topala bağlarlar baskan. Sistem takimlarinda boyle gorunuyor oyuncular iste. Avrupanin en les takimi bile fiziken yikilmiyor baksanaVinicius
Colley
Elinde böyle adamlar yok şaka gibi
Fb de young boysu paramparca ederdiLillie, young boys'u hop hop hoplatırdi![]()
Ayni Kopenhag deplasmani gibi işte. Cirpinip durduk hic bir bok yapamadık. Fb lille i eliyordu az daha. O lille bize bugun 5 atardi kasmadanBİR DE ŞUNUN FARKINA VARALIM GENÇLER
ŞEY SAĞ KANATTA OLSAYDI
ŞEYLE MAÇA BASLASAYDI
ŞEY SOL KANATTA OLSAYDI
Bu akşam kim nerede ne biçimde olsaydı da olmayacaktı sorun başka
Ama rekorlarla şampiyon olduk son 2 sene....Okancılar kayıp Malezya uçağı gibi kayboldu ortadan. HAİNLER.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O rekoru...Ama rekorlarla şampiyon olduk son 2 sene....