⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

bugun itibariyle okan buruk devri bitmiştir,tabi yuhalanarak gitmek istiyorsa o başka
Bu gün itibariyle yeniden bir başlangıç yeni bir yapılanma zamanı. Yönetim seçime gitsin, Yeni yönetim gelsin Okan hoca yeni yönetimin önünü açsın ve gelecek sezon için yeni yapılanma başlasın. Bu hafta içi hemen Genel Kurul'da bir aday çıkmalı başkanlık için. Erden Timur başkanlık isteği varsa bunun ateşini yakmalı. Birisi bu ateşi yakarsa gerisi gelecektir zaten.

BİR DE ŞUNUN FARKINA VARALIM GENÇLER

ŞEY SAĞ KANATTA OLSAYDI

ŞEYLE MAÇA BASLASAYDI

ŞEY SOL KANATTA OLSAYDI

Bu akşam kim nerede ne biçimde olsaydı da olmayacaktı sorun başka

Bu maçı buralara getiren 2 turdaki o çocuğu hakemler oldu.

Biz kapasitemizin altindayiz. Bunu kabul ederim

Ama

Iki macta da bu serefsizlere her turlu toleransi gosterdiler
Belki de isvicre takimi oldugu icin..
Abartma. Sen futbol oynadın da hakem mi oynatmadı. Öfffffrrrr

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezonki şampiyonluk hayırsız şampiyonluk oldu desem bana söver misiniz.

Şampiyonluk geldi diye bir ton sorun hasır altı edildi.

Tamam şampiyon olalım da arkadaş bu nedir yani.

Bu takım ligi ilk dörtte bitiremez ben size söyleyeyim.

Dursunun tekrar seçilmesi en büyük hayırsızlık

Yöneticisi de medyası da..
transferi konuşmayın, bilet usulsüzlüğünü bırakın diye taraftara Salı günü 40 milyonluk maç var ahkamı keseceğine Okan’a belletselerdi şu 40 milyonluk maçı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burada götümüzü yırttık şu takıma ortasaha alın diye bir sol bek bile almayı beceremediler ortasahayı nasıl alacaklar şimdi alsan ne fayda

Morutan'ı deneseydin hocam, Yunus kadar şans hak ederdi
Cicaldau daha mı kötüydü bu takımda oynayanlardan, Zaniolo'dan verim alamadın, Zaha pert, bir türlü Ziyech'i takıma adapte edemedin, makine gibi takım yapabilirdin ama toplama takıma döndürdün, rezil ettin hocam
Kötü oynarsın, oyun planı tutmaz anlarım da alternatif üretmemek nedir onu anlamam işte. Dene abi farklı oyun dene farklı oyuncu dene bir şey yap ya

BİR DE ŞUNUN FARKINA VARALIM GENÇLER

ŞEY SAĞ KANATTA OLSAYDI

ŞEYLE MAÇA BASLASAYDI

ŞEY SOL KANATTA OLSAYDI

Bu akşam kim nerede ne biçimde olsaydı da olmayacaktı sorun başka
Ayni Kopenhag deplasmani gibi işte. Cirpinip durduk hic bir bok yapamadık. Fb lille i eliyordu az daha. O lille bize bugun 5 atardi kasmadan

Hepimize geçmiş olsun maçtan önce çok defa söyledim çift forvet çıkıp orta sahayı boslamamalıyız elimizde patlayabilir diye malesef patladı hoca ciddi saçmaladı geçen sezonda kalmış çok çok kötü başladı sezona niye milletin lafına takılırsın kontrolü kaybedersin hocam normal taktiğinle oynasan en kötü uzatmaya giderdi bu maç ciddi bir gelirden olduk maddi olarak sıkıntı olacak üstelik transfer de olmaz Allah yardımcımız olsun tek teselli bu halle şampiyonlar liginde rezil olurduk en azından ondan kurtulduk

Futbolculardan Muslera İcardi ve Toreira hariç bence bir sorun yok yapabileceklerini yaptılar sorun oyun kurgusunda. Statik iki forvetle önde basma işinin sorun olacağını nasıl göremez bir teknik adam gerçekten inanılmaz. Vallahi anlamıyorum yazık ki ne yazık. Kahroldum ama çıkan 11den maçın sonunu tahmin etmiştim.

Geri
Üst Alt