⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

geçsek ne olacak para getirisi dışında?
bu hoca denen adam bizi rezil kepaze edecek cl'de

Young Boys Molde,Prag,Kopenhag arasında en kötüsü hakkaten berbat bir takım. Saçma salak işler yapmazsak geçeriz diye düşünüyorum

Herkes sağlam olduğunda Davinson, Barış, Berkan, Şuayip, Torreira (düşüşte olsa da) önce bunları yazar, sonra dizerim takımı. Günay formayı hak etti bugün devam etmeli. Ayrıca Muslera da ciddi bir şey olmasa çıkmazdı. Yetişeceğini sanmıyom bu maça.

Sara'nın temposunu da fena bulmadım bugün. İnş. 6. dinamik ismimiz olarak devam eder böyle.
karamürselli deli hamdi'yi de yazalım
aşırı dinamik
vurdu mu boğayı deviriyormuş :d

(geyikteyim kızma) :d

batşuai'yi onbir oynatırsan, kendisinin harika yaptığı rolü (kulübeden gelip müthiş katkı veren supersub) çalar ve gs'ın altına dinamiti koyarsın.

99dbee05407164414704c90019c9f13d3202244.jpg

kirmizi yemesek turu gecerriz bu arada mertens oynamamali!

karamürselli deli hamdi'yi de yazalım
aşırı dinamik
vurdu mu boğayı deviriyormuş :d

(geyikteyim kızma) :d

batşuai'yi onbir oynatırsan, kendisinin harika yaptığı rolü (kulübeden gelip müthiş katkı veren supersub) çalar ve gs'ın altına dinamiti koyarsın.
Yaw belki de şuayip ilk 11 başlayınca zıçacak. Diri Icardi sonradan girip yorulmuş defansa şov yapacak. Icardi'ye yarayacak. Şuayip'i 11de birkaç maç görmeden vazgeçmem bu işten.

Bu arada Muslera yetişir diyor Okan tüh.

Dinamizm işini küçümseme bu arada. İhtiyarlara yer yok

Kötüyü çağırmış adam olmayayım da, kaç gol yiyeceğimizi bu sefer net tahmin ettim ama kaç gol atarız kestiremiyorum.

Bize bol gol lazım ama. 1-2 golle ne tur gelir ne maç uzar.

Bu mac ozelinde rezil oynadi yerini kaybetti ilk golde hatasi var sacma sapan top oynadi bir macta adam yemem ama oynamamali su anda baris bek oynasin istanbulda savunma yapacaklar ziyech acikta daha faydali olur

Jelert cikti mac 2-2 oldu bariz net

Tüm takım rezil durumda sadece Jelert değil. Hiç kimse hazır değil fiziksel olarak.

Batshuayi girdi 2-2 oldu senin gol atabilmen sağ bekinle ne ilgisi var

muslera (yetişirse oynar, bence her türlü günay da)
jelert nelsson davinson (metehan) köhn
sara torreira
barış ziyech kerem
icardi

Geri
Üst Alt