⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Abdülkerim in oynamasından daha iyidir şu haliyle Metehan bile oynasa olur açıkçası Abdülkerim yerine
kaan apodan bile agır bir adam ve stoper oynayamıyor kendisi bile söylüyor
orjinal metehan var koy oynasın cocuk
hata yapacaksa kaanda yapacak berkanda
ama esas sıkıntı stoperlerde degil esas sorun ortasahada adamlar bizi kanatlardan degil göbekten deldıler

kaan apodan bile agır bir adam ve stoper oynayamıyor kendisi bile söylüyor
orjinal metehan var koy oynasın cocuk
hata yapacaksa kaanda yapacak berkanda
ama esas sıkıntı stoperlerde degil esas sorun ortasahada adamlar bizi kanatlardan degil göbekten deldıler
Orta saha ve sol bek kesin gerekiyor bu takıma yabancı sayısını ayarlıyabiliyorsak da bir sol stoper alınmayacaksa Şampiyonlar Ligine de gitmemize pek gerek yok

Muslera
Jelert Kaan Berkan Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Sara Baris
Icardi

Metehan yazıyorsunuz da hiç ama hiç sanmıyorum oynatacağını.

Böyle bir maçta ilk 11'e hiç CL oynamamış birini bu ülkede yerli hoca olarak ancak FT hocam sahaya sürer. Olur da Okan hoca oynatırsa yemin ediyorum alkış tutarım maç öncesi.

Kaan ne durumda bilmiyorum ama o oynamazsa ilk tercihi kesinlikle Berkan olur.

Şuan inancım sıfırın altında

Bu young boy bize burada da en az iki atar

Daha o messhackı falan pek kullanamadılar

sadece para için turu geçersek çok iyi olacak.Yoksa bu takımdan şamp liginde umudum hiç yok. Hocadan hiç yok. Ne oynatıyor ne çalıştırıyor bu takıma belli değil. izin olayınıda belli bir süre bitirmesi lazımda sanmıyorum. Turu inş geçeriz ama bu oyunla umut olmaz şamp liginfe

Bats 11 çıkarsa icardi'yi sezon sonuna kadar zapt edemeyiz bu maçta bile çıkarken şaşırdı kem küm etti biraz. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme sezonu bu sezon zaha'yı bile kullanmamız lazım hocasız ve yönetimsiz devam ediyoruz çünkü. Ligide elden kaçırırsak biz bir 5 6 sene zor toparlarız bu maaş bütçesi ile, başımızda yalı koç yok sonuçta her sene ilk 11 dizme şansımız yok Allaha emanet gidiyoruz.

Icardi'yi de Batshuayi'yi de kesemez
Muslera
Jelert Nelsson Kaan Kohn
Barış Torreira Sara Kerem
Batshuayi
İcardi

Çıkaracağı kadro %90 bu

Günay
Barış Davinson Kaan Köhn
Sara Torreira Demirbay
Ziyech. Kerem A.
Batshuayi

İcardi sağlıklı olduğu sürece %100 oynayacak ne yedeği
Oynamalı zaten hocam küsmeye ve rest çekmeye çok musait bir tip ligi bile salar adam, bu takımın kralı benim havasında geziyor, icardi'yi küstürme lüksümüz yok bats bu maç iki tane attı ama ligde canımızı okur öyle bir profil

Tüm takım rezil durumda sadece Jelert değil. Hiç kimse hazır değil fiziksel olarak.

Batshuayi girdi 2-2 oldu senin gol atabilmen sağ bekinle ne ilgisi var
Jelert bugun sahanin en kotusuydu abdulkerim ile birlikte buda benim gorusum bir sag bek tum takim hucuma cikmaya baslamis sol bek acilmisken orda topu kaptiramaz kaleciye doner kaptirirsan sansa bala ziplar gider gol olur

Jelert bugun sahanin en kotusuydu abdulkerim ile birlikte buda benim gorusum bir sag bek tum takim hucuma cikmaya baslamis sol bek acilmisken orda topu kaptiramaz kaleciye doner kaptirirsan sansa bala ziplar gider gol olur
o pozisyonun başında abdülkerim topu sol tarafa açsa hiç problem olmayacak hata hatayı getirdi

o pozisyonun başında abdülkerim topu sol tarafa açsa hiç problem olmayacak hata hatayı getirdi
Sirf buda degilki olay adam cok zayif ben rakip takim hocasi olsam herhangi azicik normal fizikli bir kanati sirti donuk jelertin onune dikip topu sisirsem hepsini alir toplar doner pozisyon olur adamda futbolcu tipi yok liseden kacmis gelismemis ergen tipi var emre colak vari birsey

Geri
Üst Alt