⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Ben yanlış anlamışım o halde, üçlü çıkması gerektiğini söylemiş iseniz o şekilde anlamamıştım.

Üçlü çıkacağımızı hiç sanmıyorum ben, hatta yine benzer oyun planı ile çıkacağız, tutarsa şansımız turu geçeriz ancak ekonomi dışında bir ifade eder mi bilmiyorum. Oyun Avrupa için hiç ışık vermiyor.
Dün akşam da yazdım, ne geçen seneki ne bu seneki oyun CL için herhangi bir potansiyel taşımıyor. Rakip fark etmeksiniz futbolcuların canı isterse maç kazanıyoruz, canları istemezse fark yiyoruz. Böyle bir takım yapılanması, planlama, oyun şekli olabilir mi, çok komik.

Çok rahat kazanırız bence 2. maçı.
Ama inşallah futbolcular benim gibi düşünüp rehavete kapılmaz. Full konsantrasyon ile çıkcağımız maçı ilk yarıdan bitiririz

Bu turu öyle veya böyle geceriz, mesele o degil.

Mesele hoca artik rakibe göre oyun plani yapmamasi, inatla bildigini yapmasi. Bu inat kendini kovdurtacak hala devam etmesi

Ya yönetimden birisi konusur kendisiyle yada önce hoca sonra yönetim gider

Lan turu muru gectim bu young boys harbiden mal bir takim. Adamlar ikinci yarida tamamen geriye cekildi 2 yi koruyalim diye o anda gecisten direkten dönen toplari da var. adamlar üstümüze gelseydi 5 fln atacakti. Böylesi mal bir takimi yenemezsek zaten gitmeyelim lütfen SL ye

Ikinci yari da oynadigimiz oyun young boys’u elemek icin yeterli

Ama hala özgüven sorunu var takim da super kupa faciasindan dolayi

Bu yüzden cl ön elemesi ve fener macina kadar kazanmak bizim icin cok önemli

Eger o facia dan dönmek istiyorsak cl’ye kalmaliyiz ve fener macina kadar da 5 te 5 yapmaliyiz bu sekilde tekrar özgüvenli bir takim oluruz

Ama hoca’nin mac sonu vucut dili hic iyi degildi,tugay kerimoglu da bundan bahsetti mac sonunda

Umarim panik yapmadan bu maci aliriz

Bu mac bizim icin belki de sezonu kurtarma maci diyebilirim cünkü elenmemiz durumunda takim ile taraftarin bagi tamamen kopacak ve kaosa sürüklenecegiz,özelikle tribunlerde protestolar görmeye baslariz cünkü Galatasray da basarisizliga tahammul yoktur
Bir ara mac 2-2 oldugunda tribunde hocayi gosterdi surati bembeyazdi dedim adama birsey olacak cok panik onun ozguvenide cok dustu

Su kadrolarina gunay yazan arkadaslar varya bir iki yan topa bosa ciksin bir iki hata yapsin ki
Gunay bir cizgi kalecisi en buyuk ozelligi cizgideki refleksleri savunma arkasi atilan bir topta cikmasin yanlis ciksin hepimizden fazla soverler

Evet muslera dun kotu oynadi izahi yok yani kotu oynadi oda insan bence iki golde de bas suclu abdulkerim

Okadar alismislar ki muslera tutmasina adam tutamayinca basliyorlar sovmeye

Gecen sene adam libero gibi oynadi kac tane pozisyonu baslamadan bitirdi neleri cikardi

Biraz vefa olmali insanda birde bu yas mevzusus
bizim taraftar 35 yasini gecmis oyuncuya alerjisi var sanki
Musleraya gık diyen taraftarda sorun vardir
ayni ayarda kaleciyi 25 30 milyona alamazsin

Her mac ayni seyi yaşiyoruz hala cok rahat eleriz diyenler var pes vallahi.Duayla inşallahla tur geçilmez.Rezalet kadrolarimiz varken bjkden en son 5 tane 84 yil önce yemisiz:D savunmaya devam.

Önermem falan yok. Geçtiğimiz iki sezonun başından daha kötü durumda değiliz. Öyle bir hava var ki sanki geçtiğimiz iki yıl farklıydı, bu yıl farklı gibi. Bu hocanın da isteğiyle böyle takım Eylül sonu gibi form tutuyor, taraftar iyi günde sorgusuz sualsiz tapacağına geçen yıl bu zamanların eleştirisini yapabiliyor olsaydı, belki bu yıl sezon başını daha iyi geçirirdik
Hayır daha kötü durumdayız. Sezon başınadan beri hazırlıklar dahil 9 maçta 23 gol yedik. Geçen sene takımda hücumsal bi kabızlık vardı ama bu kadar kolay gol yemiyorduk en azından. Gol yemeden biten maçımız yok maşallah. İki senelik planlamanın mahsülü, iki senenin şampiyonu ve kadrosunu korudu güya bu takım. Sonuç 9 maçta 23 gol.

bunları boşverelim hadi de 8 adet cl maçı yapacağız ve forvetlerinde gambula hacı bumbala falan olmayan ekipler gelecek ürkütücü

Galatasaray kafayı toplasa şu rakibi top diye oynar ikinci maçta. Bırakın turu geçmeyi parçalar atar kenara ama hepimizin emin olduğu gibi sıkılgan futbol, yediğimiz geçişler ve ileride gereksiz laubalilikle boktan bir maç bizi bekliyor.

Tur ortada.

1724316436369.webp

Bu maçta bu şekilde 4-3-3 oynamalıyız.

Geri
Üst Alt