⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

hiç de böyle bir durum yok. eskiden vardı.
şimdi "ben demiştim" tayfa apronda bekliyor.
gs bir elensin, u-tube yayınları falan rekor patlayacak. burası zaten zehir gibi olur muhtemelen.

senin vurgulamak istediğin şey, yukarıdaki videoda kaldı.

yaw kulüp tw hesabı "maç günü" paylaşıyor 8bin etkileşim falan var. ft bir "nerede kalmıştık" yazdıydı etkileşim tarihine geçtiydi mesela.

taraftar "dediğim çıksa da 31i patlatsam" modunda gayet.
Haklısın demekte zorlanıyorum. Keşke bu duruma gelmeseydik

hiç de böyle bir durum yok. eskiden vardı.
şimdi "ben demiştim" tayfa apronda bekliyor.
gs bir elensin, u-tube yayınları falan rekor patlayacak. burası zaten zehir gibi olur muhtemelen.

senin vurgulamak istediğin şey, yukarıdaki videoda kaldı.

yaw kulüp tw hesabı "maç günü" paylaşıyor 8bin etkileşim falan var. ft bir "nerede kalmıştık" yazdıydı etkileşim tarihine geçtiydi mesela. sinerji o'dur.

taraftar "dediğim çıksa da 31i patlatsam" modunda gayet.
ben demiştimci embesiller en büyük problemlerden biri

Adı da emre değildir o zaman, istihbaratci o zaman
Orasını bilemem tehlikeli 1'i :D
iddia oranlarını neden yorumlamadın?
Tahminler burda :D
⚽ ŞL 24/25 Play-Off M:2 | Galatasaray - Young Boys | 22:00 | 27 Ağustos | TRT 1
Belki de ismi Zeynep soy ismi Emre
Adamın Galatasaray Passo Lig Kart'ını gördüm bana önce fotoğrafını attı inanmadım videolu 1 şekilde at dedim attı :D

Maç'ın Oranlar'ına bakılınca 5 Maç'tan 4'ü Ms 1 şeklinde 1 tanesi de Ms 0 şeklinde bitmiş.Bu 4 Maç'tan 2'si de 2/1 şeklinde bitmiş.Bu maç için Oranlar sıkıntılı..
anladığım kadarıyla maçı %80 uzatmaya götürüyoruz en kötü.

neresi sıkıntılı anlamadım?

Gladiator'da zenci dava arkadasi Maximus'a esi ve cocuguyla bir araya gelebilmek icin olmek istedigi sirada "not yet, not yet" diyordu. Biz de oyle "not yet, not yet" diyecez.

Ana planda işler istediğimiz gibi gitmezse Okan Hoca yine Barış Alperi sağ beke alıp Ziyech veya Batshuayi yi sahaya atacak...

ölüm kalim maclarinda ölmeye basladik artik

burada da ölürüz kesin

simdiden avrupa ligi hesaplari yapalim

hakkımızda hayırlısı olsun ...

dün "aynı oyun" ve "trasnfer kapandı" (şimdilik diyorda işte ayaklar ayaklar - çok basit demeçler bunlar) demeçlerinden sonra tadım kaçtı biraz.

inşallah eleriz.

Bu sabah yorumuna çok güvendiğim bir fenerli arkadaşım kahve falıma baktı

Akşamki maç için beş tane gol görünüyor ardından büyük kaos ve hezimet andıran bir karmaşa mevcut dedi. tüm bulgular elendiğimize işaret ediyor ama Skor tahmininde bulunamadı

Geri
Üst Alt