⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

1724792545210.webp

Utanın lan utanın. Bu fotoyu da madalya olarak boynunuza asın. Rezilsiniz.

Adamlar sonuna kadar haketti. İlk kez yapilacak formatta olamamak hatta ulkeden hic bir takimin olamamasi cok uzucu.

Aynı 16 adamı izliyoruz sezon başından beri
Bir ton adam var takımda bir genç dene Yusuf'u dene bir şey yap ya hocam
Sara'yı ileride dene kanatta Mertens dene Allah aşkına bir şey yap
Sürekli aynı oyun aynı rezillik aynı oyuncular
Şu turu bu hale getirmek mucize

Jelert’i sara’yı alıp mabadınıza sokun şampiyon kadroyu korudunuz aferin. Yönetimden hocasına futbolcusuna hepinizin….. soysuz sopsuzlar. Abv

Bedava biletle maç izleyen satılık ultralar çok güzel desteklediler..

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bats gelince demiştim bats icardiden formayı alır da okan hoca verir mi bilmem diye.

Okan hocanın kendi kariyeri için bir karar vermesi gerekiyor icardi mi Batshuayi mi.
Kariyeri falan kalmadı ya. İcardi omzunda taşıyıp beraber gitsinler gerçekten hiç farketmez takım daha iyi oynar. Su rezil takıma 2 maçta yenildik ya. Karagumrugun forveti en değerli oyuncuları olan takıma elendik. Defolup gitsinler. İstifa etmezlerse onursuzlardir.

Dura dura ,yandan yana paslarla bekleye bekleye statik

Kronikleşen vasat bir sistem böyle olunca daha fazla ilerleyemezsin zaten

Ben hayatımda bu kadar uzun süren bir maç izlememiştim. Bütün yapılanmanın içine edildi. Rezillik. Emeği geçen herkes hesap vermeli.

Hocam güzel günler yaşadık yeri geldi çok da mutlu olduk ama lütfen artık sal bizi, zorlamayın anlamı yok maalesef

İstifa daha gelmedi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tor gibi 6 nın tillahını öne atıp sarayı 6 ya alan hocanın lisanı iptal edilir .Torda herhalde 10 15 top kaybıylşa oynamıştır

Geri
Üst Alt