⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Sinirim zıplıyor geberin inşallah Allah cezanızi versin yaa. Allah kahretsin yaa

Attıkları gol pozisyonunda adamları değiştirelim bizimkiler 10 kere denese kaleye bile gidemez

30 milyonu geri veriyorum deseler sara ve jilerti sırtında taşıyarak geri teslim eder yöneticiler ama ne fayda..

Zaha
Ziyech
İcardi

Bu adamlardan sadece biri rakipte olsa öyle bir oyun oynatır ki o adam çıkarken rakip tribün bile alkışlar
Öyle adamlar var elimizde aslında

Ama biz 70 metre bir ileri koş bir geri koş yaptırıypruz bunlara

Şu rezilliğin kepazeliğin üzerine kim istifa etmiyorsa Galatasaray ismi üzerinden çıkar sağlama peşindedir. Birilerinin egosu, kibri olacak diye taraftara bunları yaşatmak kimsenin hakkı değil sezon sonundan bu yana. Yeteri bilirseniz yeterin artık, yönetimi ayrı, teknik heyeti ayrı, kim varsa defolup gitmeli, gitmek zorunda !!

2 sene önce kurulan takıma bir düzgün takviye yapamadık bu yönetime yazar, yapılan transferler fiyasko, ama bu takıma yinede elenmezdik. Hocanın ders almam veririm mantığı bizi elendirdi. 2 maçtada rakibi küçük gördü ayrıca çift forvet fantazisi bizi bitirdi. Bu sene çöp oldu, çünkü hoca ders almıyor. Bjk den 5 yedik, niye yedik anlamamış gidip yine çift forvet oynuyor. Valla CL ye gitsek bu sene 7-8 yerdik, ha kadıköydede bu tehlike var. İlerde yine durağan topçularla çıkıp tarihi fark yer. Başkaa daha Saraya gelmedim...

Ulan sövsem ceza yiyecem bak Dursun efendi senin eserin Okan senin eserin ulan siz yaz boyu kutlama yapacam diye ç.künüz t.şağınıza denk gezdiniz sinirden stresten biz içiyoruz namus yoksunları istifa derhal istifa

Muhtemel 11lerin hepsi bok gibi olduğu bilmek zor değildi. 3-4 gün önce Sara 10 nolu bir 433 dışında hepsi felaketti. O da son günlerde hiç çıkmadı.
haziran 1de şu takımın başına ahmet ercanları koysan bu kadar sıçmazdı heralde çabuk kovulmiyim diye

1. Ugrinic; daha üüyük sanıyordum 25 yaşındaymış.

2. Colley; moda saçmalıkla eski 'Anadolu çöpü'.

Sorsam beğenmezler. Adamlar hem sırım gibi atlet, hem akıllı. Bizde kıyaslayacak adam bile yok.
Coleye anadolu copu diyorsunda adam her topu alip calim atip tasidi bir tane top kaybetmedi

Anadoluda bir lua lua vardi bu tip adam bence cok hakir goruyoruz coleyde hadjalda turkiyede her takimda oynar

1. Ugrinic; daha üüyük sanıyordum 25 yaşındaymış.

2. Colley; moda saçmalıkla eski 'Anadolu çöpü'.

Sorsam beğenmezler. Adamlar hem sırım gibi atlet, hem akıllı. Bizde kıyaslayacak adam bile yok.
Bunlara ilave sol bekleri sakallı eleman ve sonradan girip gol atan Brezilyalı hatta savunmada siyahı olan vallahi harika oyuncular

Ne diyeceğimi şaşırıyorum. Yav karşımızda takım olsa elensek gam değil. Demek ki o kadar kötüyüz ki bunlar bile bizi dağıttı.

Gitti 18 milyon euro.

Maaşları nasıl verecez ?

30 milyonluk maçta herkesin götü başı ayrı oynuyordu sahada. Ahlaksız utanmazlar futbolcusu yönetici hocası hepiniz de rezilsiniz. Hazmedemiyorm bu yenilgiyi

A sporda Ahmet akcan konuşuyor. Yanımda olsa boğardım. O kadar yavşakça konuşuyor ki

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt