⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Ne yazsan ne desen boş

Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi

Bu kulübü losera çeviren,erden timursuz iki ayda herşeyi bombok edenlerin çoluğundan çoçuğundan çıkar bunun hesabı

Ligde hatayı filan zar zor yenince yine şov yapar 17 de 17 diye.

Avrupa da adam akıllı takım gelince ağlıyo sonra. Bu herif bizim teknik direktörümüz. Abdullah avcıyla dalga geçtik kardeşi de aynı yoldan gidiyo.

Bu gece şerefin varsa istifa et.

Zaha
Ziyech
İcardi

Bu adamlardan sadece biri rakipte olsa öyle bir oyun oynatır ki o adam çıkarken rakip tribün bile alkışlar
Öyle adamlar var elimizde aslında

Ama biz 70 metre bir ileri koş bir geri koş yaptırıypruz bunlara
Sorun şu bu adamlardan sadece 1 i oynar aynı anda, ama bizde 3ü hatta merteensi say oynuyor kim koşacak garibim Sara ben nereye geldim diyordur..

Sezonun en önemli maçında ilk yarı sağ bek barış, ikinci yarı solbek berkan oynuyor, ben bu kadro mühendisliğinin içine tüküreyim.. Çapsızlar, beceriksizler, yüzsüzler, her şey müstehak size, Dursun da Okan da, Muslera da Kerem de.....

Ciddi gelir kaybı bunu kabul ederim ama bu kafa yapısıyla Beşiktaşın rekorunu ele geçirirdik örnek verdiğim takım bile 5 attı bize City, Real yada Arsenal gibi takımlar pota koyar sahaya bu kadar vasat Avrupa kupası maçı oynayan takım görmedim...

Her türlü oyuncu yeteneğin ile yenmen lazım bunu cepte tutarak söylüyorum ki karşılaşması en pis takımlardan biriymiş bunlar. Fiziksel olarak böylesine güçlü, ikili mücadelede bırakmayan, defans arkasına çok rahat koşu atıp topu da orada olumlu kullanan oyunculara sahip bir takım olamaz ya. Feci kıskandım bütün oyuncularını.

Galatasarayda adettir. Başarılı geçen 1 2 yıldan sonraki sezon 8 13. Sıralar normaldir. Galatasaray kültürü huzuru istikrarı sakinliği sevmez. En büyük Galatasaray düşmanları da en büyük Galatasaraylı görünenlerdir.

Okancılar kayıp Malezya uçağı gibi kayboldu ortadan. HAİNLER.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı buralara getiren 2 turdaki o çocuğu hakemler oldu.

Biz kapasitemizin altindayiz. Bunu kabul ederim

Ama

Iki macta da bu serefsizlere her turlu toleransi gosterdiler
Belki de isvicre takimi oldugu icin..

Geri
Üst Alt