⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Arkadaşlar burada herkezin görüşü ve fikirleri önemli ban yiyip bunu heba etmeyin
bizler konuşabilirsek Klubümüze faydalı oluruz görelim bakalım gelen günler ne getirecek
Birader ben Galatasaraylıyım isterse 200 puanla şampiyon yapsın hoca ama göz göre göre yaptığı ilk hatada ben SİLERİM! Uzatmaları izlemedim çünkü takımdan bir cacık olmayacağını herkes anladı

Lan ilk maçta gördün işte adamların ne kadar hızlı çıkabildiğini. O zaman sağlam tutsana arkadaş orta sahayı !

Bide çıkıp maç öncesi daha hızlı fizikli olduğu icin Barış sağ bek felan diyor, sistemini değil oyuncu değiştirerek savunabilecegini zannediyor atakları.

Bu nasıl bir ben bilirimciliktir, nasıl bir egodur bu ?? Madrid misin City misin sen, ki onlar bile yeri gelir başka birşey oynar, sen kimsin ulan sen !! Gitti Şl işte, en çokta yeni formata üzüldüm arkadaş, vallahi kepazelik billahi kepazelik şu yaşatılanlar bu camiaya.

Zaha'yı yedin, Ziyech'i hapsedip çizgiye yiyorsun lanet gelesi sistemin için, bu maçlık Jelert'i bile yedin, ağzınla söyledin, Sara'yı da yiyorsun, İcardi'yi yiyorsun ayagina 2 top geliyor gelmiyor koca maç, herkesi yiyorsun be herkesi !!!

Bizi de yedin işte. Yönetimden bağımsız bide onlara başlasam 3 sayfa yazarım, kısaca topunuzun abv.

Yazık günah şu kadronun maliyetini görsen dudağın uçuklar

Üç kuruşluk takıma elendiler

Galatasaray bu değil galatasaray taraftarı bu değil

Futbolcularımız hiç bu kadar umarsız olmazdı

Şuraya hiçbir şey yazmak istemiyorum ama öfkem dinmiyor

Bu takıma burak gibi hatta ilk senesindeki gomis gibi bir forvette lazım .wandazede icardide fayda alamayız batsmanda istikrarsız

Sucukcu ultraslan maç bitince birde takımı çağırmış. Böyle bir satılmışlık. Bıktık okancılardan ultraslan denen satılık oluşumdan

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serhat ulueren i sevmem ama stadyumda yönetimin ultraslana ofis verdiğini falan söylüyordu doğru mu acaba

Biraz atletik olan her takım çok zorlar bizi. Oyuncular belini çeviremiyor. Barış Alper dışında sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt