⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Avrupa ligini kazanmak istiyoruz falan filan diyor hala, istifa gibi bi düşüncesi yok

Bir de "gelirken okudum Torreira-Sara yanına 8 numara lazım diyorlar, 12 kişi oynayacağız herhalde" dedi maçtan önce ya... Delirirsin...

Okan Buruk: "Zaman zaman sanki üstümüzde 5'er, 10'ar kilo ağırlık var gibi oynadık. Baskıdan dolayı mı başka bir şeyden dolayı mı? Bilmiyorum..."

Abi 10dk oyunu seyredince hayatta bu taktikle bu sistemle bu maçı alamayız, gitti tur dedim... Yemin ederim kadro zaten o şüpheyi ekti... Sahadaki görüntü 10dk'da belli etti...

60'larda oyuncu değiştirirken ve rakip hala geçişler yakalarken bile aynı sistemle oynayıp hala orta sahaya dinamizm getirmemekte ısrar ettiler...

Oyuncuların kötülüğü ile falan cidden alakası yok. Bu düzende atıyorum Köhn yerine benzer profilde Alphonso Davies getirsen o da Köhn'den daha iyi oynayamaz...
bugün 5-4-1 falan oynayıp bütün defansif adamları oynatsak 90dkyı en kötü uzatmaya götürürdük

Okan Buruk: "Zaman zaman sanki üstümüzde 5'er, 10'ar kilo ağırlık var gibi oynadık. Baskıdan dolayı mı başka bir şeyden dolayı mı? Bilmiyorum..."

Sanki maçın süresi 90dk değil de 15dk'ymış gibi sahaya çıkarsan oyuncular da telaşla ve baskıyla oynar tabi...

Neyse arkadaşlar bugün ön eleme otnadıysak geçen sene şampiyon olmamız sayesindeymiş, hocamız şampiyon yapmış elenmek de hakkı o zaman

bugün 5-4-1 falan oynayıp bütün defansif adamları oynatsak 90dkyı en kötü uzatmaya götürürdük

Muslera-Icardi-Nelsson-Sara-Ziyech olmasaydı ve dediğin gibi 5-4-1 veya başka bir orta sahayı boşaltmayan doğru dürüst bir taktikle oynasaydık yine bile en kötü uzatmaya götürürdük.

Madara olduk kuşlara.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben simdi seninle iddiaya girsem nolacak ki?

Biz ne kadar kotu olursak olalim fb de su anda gayet kotu durumda.
Iddiaya girelim anlaminda demedim, sadece fbnin gerisinde bitirecegimizden 100% emin oldugumu vurgulamak istedim

Tabiiki onlarda ahim sahim degiller ama bizden cok daha iyi olduklari cok net

Adamlar Lille ile kafa kafaya oynarken biz sacma sapan takima elendik

Iddiaya girelim anlaminda demedim, sadece fbnin gerisinde bitirecegimizden 100% emin oldugumu vurgulamak istedim

Tabiiki onlarda ahim sahim degiller ama bizden cok daha iyi olduklari cok net

Adamlar Lille ile kafa kafaya oynarken biz sacma sapan takima elendik
5-0'lik satilik Rize maci seni korkutmus belli ki ama neyse ki biz gectigimiz senelerden tecrube edindigimiz icin boyle laflara karnimiz tok. Her sezon basi ayni laflar ediliyor ama sonuc olarak 10 senedir basari elde edememis bir rakip var.

5-0'lik satilik Rize maci seni korkutmus belli ki ama neyse ki biz gectigimiz senelerden tecrube edindigimiz icin boyle laflara karnimiz tok. Her sezon basi ayni laflar ediliyor ama sonuc olarak 10 senedir basari elde edememis bir rakip var.
Yav rize maciyla alakasi yok, konu fb de degil ayrica

bjk de önümüzde bitirir

hafta sonu bjk ile mac yapsak yine 5 yer bu takim

bizim takim ÖLÜ onu demek istyorum

Ben 2 senedir şampiyon hocanın kredisi vardır kafasındaydım ama şu maç planı sonrası desteğimi çekiyorum. Şimdiye kadar maç içinde orta sahayı boşaltmasını eleştiriyorduk arada...

Nerdeyse bunu her yaptığında tokadı yedik ilk sezonundan beri, en son da Beşiktaş'a karşı tokadın en okkalısını yedik.

ONA RAĞMEN BU MAÇA AYNI ŞUURSUZ SİSTEMLE BAŞLADI...

Geri
Üst Alt