Fazlı Yakın
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2011
- 1.694
- 428
- 1.493
Avrupa ligini kazanmak istiyoruz falan filan diyor hala, istifa gibi bi düşüncesi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa ligini kazanmak istiyoruz falan filan diyor hala, istifa gibi bi düşüncesi yok
bugün 5-4-1 falan oynayıp bütün defansif adamları oynatsak 90dkyı en kötü uzatmaya götürürdükAbi 10dk oyunu seyredince hayatta bu taktikle bu sistemle bu maçı alamayız, gitti tur dedim... Yemin ederim kadro zaten o şüpheyi ekti... Sahadaki görüntü 10dk'da belli etti...
60'larda oyuncu değiştirirken ve rakip hala geçişler yakalarken bile aynı sistemle oynayıp hala orta sahaya dinamizm getirmemekte ısrar ettiler...
Oyuncuların kötülüğü ile falan cidden alakası yok. Bu düzende atıyorum Köhn yerine benzer profilde Alphonso Davies getirsen o da Köhn'den daha iyi oynayamaz...
Okan Buruk: "Zaman zaman sanki üstümüzde 5'er, 10'ar kilo ağırlık var gibi oynadık. Baskıdan dolayı mı başka bir şeyden dolayı mı? Bilmiyorum..."
Ali başkanım sağolsun. Ts maçından sonra takımını sabote etmese ve algı yapıcam diye yabancı vara sebep olmasa şampiyonlukta gitmişti.FB gençlerle çıkmasa süper kupayı da verecektik
bugün 5-4-1 falan oynayıp bütün defansif adamları oynatsak 90dkyı en kötü uzatmaya götürürdük
Young boys trabzonun rakibi st gallen e bile 4-0 yenilmis. Cok yazik soyle bir takima elenmek
Ben simdi seninle iddiaya girsem nolacak ki?Avrupa ligini fbden önde bitirme ihtimalimiz yok
Her türlü iddiaya varim
Şu fener YB yi elerdi bu çok net.Ben simdi seninle iddiaya girsem nolacak ki?
Biz ne kadar kotu olursak olalim fb de su anda gayet kotu durumda.
Bu fb benim seyimi eleyebilir belki.Şu fener YB yi elerdi bu çok net.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iddiaya girelim anlaminda demedim, sadece fbnin gerisinde bitirecegimizden 100% emin oldugumu vurgulamak istedimBen simdi seninle iddiaya girsem nolacak ki?
Biz ne kadar kotu olursak olalim fb de su anda gayet kotu durumda.
5-0'lik satilik Rize maci seni korkutmus belli ki ama neyse ki biz gectigimiz senelerden tecrube edindigimiz icin boyle laflara karnimiz tok. Her sezon basi ayni laflar ediliyor ama sonuc olarak 10 senedir basari elde edememis bir rakip var.Iddiaya girelim anlaminda demedim, sadece fbnin gerisinde bitirecegimizden 100% emin oldugumu vurgulamak istedim
Tabiiki onlarda ahim sahim degiller ama bizden cok daha iyi olduklari cok net
Adamlar Lille ile kafa kafaya oynarken biz sacma sapan takima elendik
Yav rize maciyla alakasi yok, konu fb de degil ayrica5-0'lik satilik Rize maci seni korkutmus belli ki ama neyse ki biz gectigimiz senelerden tecrube edindigimiz icin boyle laflara karnimiz tok. Her sezon basi ayni laflar ediliyor ama sonuc olarak 10 senedir basari elde edememis bir rakip var.
Maglubiyetin verdigi acidan dolayi gelen sozler. 5 az olmus, ben arttiriyorum, 7 yer diyorum.Yav rize maciyla alakasi yok, konu fb de degil ayrica
bjk de önümüzde bitirir
hafta sonu bjk ile mac yapsak yine 5 yer bu takim
bizim takim ÖLÜ onu demek istyorum