Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.008
- 25.345
- 3.033
Bugünü niye bekleyeyim? Elenelim mi isteyeyim? Keşke CL kalsaydık bunları hiç konuşmasaydık.Nasil bir kin varmis icinde de geldin bunu yazdin. Bugunu mu bekliyordun?
Bildigin "Senin agzina sicacagim, gelsin su gun dedigim gibi ciksin da bunlari agzina burnuna sokayim" havasinda yazmissin. Tebrik ederim.
Tahminin tuttu ama hala ozetten anlasilmaz diyorum. Ozetten her sey anlasilsa hocalarin 90 dakikalari izlemesine gerek yok.
Kindar biriymis gibi izlenim yarattin bende. Hosuma gitmedi. Ben unutmustum bile aramizda gecen bu konusmayi. Hatirlattin da noldu anlamadim.
Niyetimde o 2. paragrafta yazdığın gibi saçma şeyler ima etmek değil. O havayı hangi yazdığım cümlelerden aldın anlamadım, yanlış anlamışsın. Yine de kusura bakma, kimsenin gözünde kötü gözükmek istemem. Etiketlemem bu izlenimi verdi sanırım.
Kindar olsam senin o konudaki cevaplarına gayet ters cevap verirdim çünkü laf sokma amacıyla yazdığın, üslubundan belliydi. Ordaki cevapların da benim hoşuma gitmemişti misal, özellikle son cevabın alaycı olmasına rağmen gayet içtenlikle cevap verdim.
Burda seni etiketledim ama sana bir şey yazmadım, bizim gördüğümüzü t.ekip görmedi diye hocaya salladım. Özetten rakip takım analiz edilmez doğru. Böyle bir şey yazmadım zaten, ama bazı ipuçlarını verebilir. Çünkü kendi takımımızı gayet iyi tanıyoruz. Tahminin tuttu yazmışsın sanki yazı tura atmışım gibi. Orda bile anlatmak istediğimi anlamadığını seziyorum.
Bize problem çıkartabilecek bazı takımları maç özetlerinden, hatta rakibin yaratabildiği başarılı 3-4 pozisyondan bile bizim zayıf karnımıza sıkıntı çıkartabileceğini gayet anlayabilirsin önlem almazsan. Bu zor bir şey değil.