⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Şöyle bir kadro çok mu zordu orta sahayı boşaltıp rulet oynuyoruz.

Muslera
Jelert - Nelsson - Kaan - Barış
Berkan - Torreira
Yunus - Sara - Kerem
Icardi​

Başımızda ne teknik direktör ve ne başkan, birisi ego ,kibir abidesi ruh hastası gibi takıntılı diğeri hırsız dolandırıcı harami

biz dun ne izledik yahu ? ?

adamlarin mubala degil , -her geldikleri atak *tehlike oldu .

hoca ve mac izleme ekibi -rakip izlemeye dair- bu konuya bariz onem vermiyor .

rakibin zayif yonlerine yonelik dogru tipoloji secimi bile yapilmamasi nerden baksan elde kalir bir durum .

aksine onlar bizim zayif yetersiz ,eksik kalacagimiz noktalari yerleri calisip etud edip - her iki macta da surklase ettiler. lami cimi yok .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli .

bizim oyunumuzu gecen sezon 2. yarisindan bugune yeterli bulmuyordum.
yeni sezon ,*artcilari daha kamp donemi belli ediyordu ,
hoca nin sahaya kanalize olmayi birak, eldeki oyunculari daha da geriye goturmesi ayri konusulasi baslica bold problemler den .
taktik den, bireysel performansa, b plani olmamasina, saha ici iletisimsizlige, oyuncularin ve hocanin gergin oluslarina, sahaya degil de ,saha disina dikkati vermelerine,,, hoca tarafindan el ustunde tutulan iki yerli oyuncunun daha kamp donemi gitmek istemeleri , aksine sezonu sabirsizlikla bekleyen zaha nin tu ka ka edilip zorla gonderilmek istenmesine,,,,,
keza, hoca nin gecen sezonki rekor seriye ikide bir atif yaparak guncel problemleri ,yetersiz oyunu, vs vb problemleri,sorunlari gormezden gelmesine. . .

ve daha nice noktalar .

velhasil , turun kaybedilisi nin artcilari uzun sureli olacaga benziyor......
cl gidilmemesi dolayli bundan sonraki surec maaslar dolayli *maddi olarak bayagi *eksi de bir sezon olacaga benziyor .

saygi ve selamlar.
Herifler dün bizi her manada sürkülase ettiler abi. Psikolojik, fizik, taktik... Her manada.
Adamlar 100 dk'da 2 tane pozisyon verdiler yalnızca. Bizi o kadar iyi analiz etmişler, hareketlerimizi o kadar iyi ezberletmişler ki oyuncularına; zerre zorlanmadılar. Bu sezonki en kolay maçlarını oynamış olabilirler. Bizi nereye isterseler oraya yönlendirdiler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar.
Ben zaten rakip analizi vs çalışıldığına bile zerre inanmıyorum. Takımın teknik direktörü zaten herkese aynı oyunu oynamak istiyorum diyor, daha ne desin.
Hadi rakip analizi yapmıyorsun, bari adamlarla oynadığın maçtan ders al. Dk 30'da 15 tane filan geçiş yedik yine. İzbandut gibi uzun ve hızlı rakibe karşı 1.5 orta sahayla çıkmak... Ne diyelim ki. Torreira extra kötüydü zaten, sarhoş gibi maça çıkmıştı. Onun da şiraze kaymış belli yani, her yediğimiz geçişte 20 metre ilerde yakalandı.
3 tane uçurtmayı Sara ile savunmaya çalıştık ki ilk yarıda yüzde 100'lük bir pozisyonu ceza sahası içerisinde kesti zaten, twit bu kadar.
İşin psikolojik boyutunda da bizi çok güzel katakulliye getirdiler oyundan çıkma mevzusunda, afiyetle yedik. Oyunu hem soğuttular hem bizi kıştırtarak daha da açık vermemize sebebiyet verdiler olayın sıcaklığı sebebiyle.
Bugün Başakşehir maçının ilk yarısının son 20 dk'sını izledim, heriflerin çeyreği kadar top oynamıyoruz, sıfır abartı. 20 dk'da 1 tane geçiş yemediler, 2 tane net pozisyon kaçırdılar...
Futbol izlemeyeli o kadar uzun zaman olmuş ki, futbolun temel prensiplerini yerine getirmeye çalışan 1 takım bile gözüme inanılmaz organize gözüktü.

Hay gözünün yağını yiyeyim kim yaptıysa. Benim mesajımı görüp yaptıysa ayrıca özellikle teşekkür ederim. Az bile pozisyon koymuş bu arada. Daha bir olgunlaşanları tercih etmiş hazırlayan arkadaş. Bir bu kadar daha vardır eminim, ki 1-2 tanesini hatırlıyorum da...

Arkadaş şu görüntünün bireysel performanslarla veya rakibin müthiş taktiğiyle falan anlatılacak tarafı var mı? Uzun vurdular falan deniyor. Sanki adamlar sıkışıp santrafora şişirmiş falan sanırsın... Elini kolu sallaya sallaya gelmişler işte... Çünkü zaten geçişlere müsait orta sahamız dünkü kadro seçimimiz ve sözde oyun planımızdan sonra hepten yol geçen hanı oldu...

Herifler dün bizi her manada sürkülase ettiler abi. Psikolojik, fizik, taktik... Her manada.
kesinlikle bu bariz macin her aninda hissedildi .malesef.
Adamlar 100 dk'da 2 tane pozisyon verdiler yalnızca. Bizi o kadar iyi analiz etmişler, hareketlerimizi o kadar iyi ezberletmişler ki oyuncularına; zerre zorlanmadılar. *Bu sezonki en kolay maçlarını oynamış olabilirler. Bizi nereye isterseler oraya yönlendirdiler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar.
*. bu duruma sahsen sasirdim bu eslesme bitiminde. devaminda dediklerin de dogru tespit.

<->izlerken nasil reaksiyon yapsam bilemedim hisler birbirine karisti, , ,
yahu ayni okan hoca nin ,oynattigi oyun gecen sezon bu saha da manuya ,bayern'e bu derece pespaye , dogaclama,panik vs gorunmedi .
bunun bariz bir aciklamasi olmali -hoca tarafindan baskana sunumlu .
diger turlu , paradoks bir durum.-> sil bas yapacagiz gorunuse gore ;
aldirdigin oyuncu kisa surede yok bu da olmadi gonderelim mantigi ,surdurulebilir bir yol degil. hoca nin saha ici oyun dusuklugu vs den bagimsiz, salt transfer konusunda da elestiriye acik kararlar verdigi bariz bir durum.

Ben zaten rakip analizi vs çalışıldığına bile zerre inanmıyorum. Takımın teknik direktörü zaten herkese aynı oyunu oynamak istiyorum diyor, daha ne desin.
bunda da hem fikirim. zaten maca dair yorumumu hatirlarsan, rakibi analiz etud konusu salt bu mac degil, gecen sezonun (bayern,manu haric) cogunlugunda hissettigim nuans di. teknik ekip mac izleme kadrosu degismis olabilir, bu da ayri baslikta irdelenesi bir durum.

Hadi rakip analizi yapmıyorsun, bari adamlarla oynadığın maçtan ders al. Dk 30'da 15 tane filan geçiş yedik yine. İzbandut gibi uzun ve hızlı rakibe karşı 1.5 orta sahayla çıkmak... Ne diyelim ki.
uzun suredir bu denli kolay ve ust uste gecisler verdigimiz bir mac hatirlamiyorum.belki aklima gelmiyor.
Torreira extra kötüydü zaten, sarhoş gibi maça çıkmıştı. Onun da şiraze kaymış belli yani, her yediğimiz geçişte 20 metre ilerde yakalandı.
3 tane uçurtmayı Sara ile savunmaya çalıştık ki ilk yarıda yüzde 100'lük bir pozisyonu ceza sahası içerisinde kesti zaten, twit bu kadar.
bold tespit olmus. kimi renkdaslar hatta cogunluk belki bu duruma katilmayacak,goreceli elbette ; lucas'i bende cok severim. pro sporcu.caliskan,ozverili,vsvs. ancak zamanla hoca , lucas'in *gattuso izdusumune(serbest presmator,nacizane kendi tabirimdir) evrilmesini istercesine sahaya surmesine anlam veremiyorum.

cunku sahadaki kadro yapisi tipolojiler ve kaliteleri + oynadigimiz format ve yayilimi donemin milan gattuso ile denklem yapmak bile abes kacar.
isin teknik taktik yonlerindeki kimi bireysel yeterli olmayan oyuncularimiz da cabasi .

hoca ozelinde, oyuncuyu kullanima dair,
gattuso gibi bir donanimla sahada yer vereceksen, takimin diger dislileri nin ayri dunyalari oynamasina musade etmeyeceksin. velhasil dogru uyum kivami yakalamayi bi turlu tutturamamasi, hoca adina buyuk eksi .
kerem akturkoglu,baris ikilisi keza malesef oynanan dunku yayilimda(442) nin teknik taktik bilgi becerisine ne derece haiz. bu da ayri baslik konusu.
ornkler farkli olabilir. bu baglamda en one cikan ikiliyi ornek verdim. keza,kohn de bu denkleme eklenebilir. kaan da .

İşin psikolojik boyutunda da bizi çok güzel katakulliye getirdiler oyundan çıkma mevzusunda, afiyetle yedik. Oyunu hem soğuttular hem bizi kıştırtarak daha da açık vermemize sebebiyet verdiler olayın sıcaklığı sebebiyle.
goruntuler hos degildi. yorumunu hatirliyorum. biz buyuk camia'yi cl ve genel avrupa kupalarinda belli bir sayginligimiz oyle veya boyle mevcut. muslera nin tutumu abes kacti. pro dusunup sag duyulu olmaliydi, olayin macin adrenali o bakimdan yapti bunlari demek de, ne derece dogru ,bu da izleyenlerin takdiri .

katakulliye dusmemeliydik dedigin gibi.
Bugün Başakşehir maçının ilk yarısının son 20 dk'sını izledim, heriflerin çeyreği kadar top oynamıyoruz, sıfır abartı. 20 dk'da 1 tane geçiş yemediler, 2 tane net pozisyon kaçırdılar...
*Futbol izlemeyeli o kadar uzun zaman olmuş ki, *futbolun *temel *prensiplerini yerine getirmeye çalışan 1 takım bile gözüme *inanılmaz *organize gözüktü.
* < -> salt bu yuzden nacizane olarak yillarimi dunya futboluna verdim sevgili onur. ozellikle *taktik konuya dair italya ligi bold her anlamda arastirdigim bolge idi yillar once.

tekrardan kiymetli geri donusun ve keyifli ve yerinde tespitlerin dolayisiyla kendi adima tesekkur ederim.

saygi ve selamlar .

Dün aynısını yazmıştım. Orada bahane vardı çamurda debelendik vs falan ama bunun açıklaması yok

Katilmiyorum

Dünkü mac evet cok kötüydü aciklamasi yok

Ama gecmisten bugune bakilacaksa

1-ostersunds
2-karpaty lyviv
3-steaua bucarest 2008

Young boys’un cl tecrubesi var diger takimlara göre

Ama ilk 5 te olabilir dünkü mac 4 veya 5’tir bana göre

Katilmiyorum

1-ostersunds
2-karpaty lyviv
3-steaua bucarest 2008

Anam lyivi unutmuşum! 🤣
Yalniz ostersunds hic olmazsa arsenali yendi 😅

Katilmiyorum

1-ostersunds
2-karpaty lyviv
3-steaua bucarest 2008

Kadro kalitesi olarak değerlendir derim hocam. Şu anki kadronun piyasa değeri maas bütçesini o zamanki takimlarla kıyaslayamayiz.

Galatasaray olarak yine 2 sampiyonluk sonrasi kendi elimizle 3 sezonumuzu mahvettik.

Bu saatten sonra anca Uefa kupasi + Sampiyonluk keser bu taraftari ve bu sadece Okan hocanin kalmasi icin yeterli olur.

Yonetim zaten gitmeli.

Şimdi önüme LMoskova maçındaki Kerem in golü geldi, baskı altında paslaşan oyunculara bakıyorum Berkan, Nelsson, Yedlin golü atan Kerem bu sonucun tek sorumlusu Okan başka bir açıklaması yok bu oyunu daha kalitesiz oyuncu grupları ile çok daha renkli hale getirdiğimiz günler geçirmişken bize Colley in sahayı enine boyuna babasının çiftliği gibi gezdiren sezonu zehir etmeden gitmeli aslolan Galatasaray’dır.

Östersunds kemik gibi takımdı baya ilerlediler. Potter boş hoca değildi

Lviv maçı kötüydü ama epey garibandık o zamanlar. 2008 hakeza

GS tarihindeki en büyük Avrupa facialarından birini yaşadık. Bi tek Trömsö işiyle kıyas kabul eder ki orada da zemin vs. bahane edilebilirdi

Geri
Üst Alt