- 25 Kasım 2008
- 13.536
- 12.246
- 2.168
Bizim maçta görürsün. 5 büyük ligden gelmeliydi hakem
1-2 caps atta neşemiz yerine gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçta görürsün. 5 büyük ligden gelmeliydi hakem
Her konuyu okan'a bağlama hızın :Ancelotti de çömez he
20 kişi rakip kaleciye basacağına hala geride kompakt duruyo
Hocaların hocası okan buruk hocam olsa real madrid savunma yapmaz der 50 kişi pres yaptırır ilk yarıdan 5lik olur kulübü de olağanüstü kongreye götürürdü
Her sene Manchester citye şundan yapıyo yavVinla ulan![]()
Her sene Manchester citye şundan yapıyo yav
Her sene Manchester citye şundan yapıyo yav
Adam senin sahanda turu geçti mi geçtiGeçen sene 40 şutta şanstan 1-1 kalip bala turu geçen adam için bu posta gülerim ancak ben kanks yav![]()
Hatirlanmiyorsa nasil yazabiliyorum ulan meselaAdam senin sahanda turu geçti mi geçtiO Maç'ta ki istatistikleri kimse hatırlamıyo aldığı Şampiyonlar Ligi kupasını hatırlıyolar
![]()

Hafta sonu Liverpool macina sakliyor herhalde :dhaalandı sokmak için 3ü yemeyi bekliyor heralde
Risk etmez zaten elendik diye bakıyorhaalandı sokmak için 3ü yemeyi bekliyor heralde
4. Donem FT hocam zamani gs si gibi top çevirme hızı la gol gelirse anca duran toptan falan gelir 1 tane o kadar ne 2-2 siCity reaksiyon verecektir
2-2e gelsin de keyifle izleyelim yaw![]()

Guardiola kim ne derse desin basarili degil benim gozumde City’de. Premier ligde zaten Liverpool disinda dogru duzgun bi rakiple cekismedi ve kadro kalitesiyle de kazanan oldu.Sampiyonlar liginde 10 senede 2 final 1 sampiyonluk siradan bi basari su harcanan paralara.Bayernde de sampiyonlar ligini alamamasi Avrupada ne kadar basarisiz oldugunu gosteriyor bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi