ŞL 24/25 Son 16 M:2 | Atlético Madrid (2) 1-0 (4) Real Madrid | MS | 12 Mart | tabii Spor

Araştırma yaptım matt la tissier diye bir herif 48/49 penaltı atış oranı var

Lewa %89
Ronaldo %84
Messi %78

Gole çevirmiş

Topta çip falan var mı son dünya kupasındaki gibi yoksa sadece görüntüyle mi karar verdiler? Çip varsa o algılamış olabilir 2. teması...

Aga yok adamlar kaybetmiyor. 1 kaybetse 5 kazanıyor. Bizim takımların yerel lig şampiyonluğu kadar Avrupa şampiyonluğu var heriflerin. Diyecek bir şey yok.

Bu arada bizim forumun en altında neden Haber61 diye Trabzonspor haber sitesinin linki var? Bir yanlışlık mı var yoksa bana mı öyle geliyor?

en iyi penalticimidir bilmem ama hami'nin penaltilarina %100 gol gozuyle bakardim. oylesine abanirdi ki kaleci bir koseye ucana kadar top coktaan filelere carpip geri dönüyor olurdu.. sanirim kariyeri boyunca sadece 1 keremi ne kacirmis penalti.

maca gelirsek; herkes real madrid cok balli diyor ama yillardir her eslesmede olabilecek en kazik kurayi cekiyorlar. 1 tane vasat takim eslesmesi yok. ve her seferinde ne yapip edip turlari gecmesi muazzam bir basari hikayesi bence..

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yarı otomatik ofsayt şeysine 1-2 sene önce çip gelmişti topa temas anını belirlemek için. O varsa VAR çip datasından bakmıştır herhalde ya... O görüntüye bakarak vermemiştir o kararı...

Simeone yerinde olsam şu Llorente denen hıyarı bir daha oynatmam bu sezon.

Penaltının başına geçişinden belliydi kaçıracağı. Sanki Belhanda'yı görür gibi oldum herifi topun başına geçerken. Öyle vurdumduymaz şekilde geçti topu başına.

Herife aşırı kuruldum nedense.

Doğru durust bir açi yokken alvarezin penaltiyi iptal etmeleri saçmaydı ama onun dışında dq atletico da sorloth dışında iyi atan olmamisti zaten penaltiyi

Penaltının iptali için özel top teknolojisine bakıldı. [CBS]

Temas anlarını belirleyen çip yoksa görüntülerin hiçbiri %100 kanıt sunmuyor ve skandal bir VAR müdahalesi olur.

Marchiniak kendisi görüp, kendisi iptal edip sonra VAR'dan teyit beklediyse onu bilmiyorum, o zaman VAR müdahale etmedi demek zaten, o da doğal olur.

real madrid buradan kupayı vermez. kendini eleyebilecek tek takımı da geçtiler yine.

yalnız son 10 senede : atletico, bayern ve city ne çekti be bu madrid'den.

Bu Real Madrid’in nasıl bir hakem lobisi var ben anlamış değilim.

Pozisyonu farklı açılardan defalarca seyrettim birinde bile Alvarez’in çift vuruş yaptığına dair en ufak bir gösterge yok.

Geri
Üst Alt