Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.741
- 17.572
- 1.998
Cuesta'ya haksızlık etmişiz. O bile bir maçın bu kadar önüne geçemezdi.Lotomba ne topçu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta'ya haksızlık etmişiz. O bile bir maçın bu kadar önüne geçemezdi.Lotomba ne topçu be
Bana o dedigin mantikli gelmiyor.Benfica maçında oynayamayacak diyorlar satsalar bile. Böyle ise satarım yerine de alırım oyuncu zaten benim maçımda oynamayacak diyerek.
Toplam skor 8-1 falan olurdu.Bu feyenoordla biz eslessek
Gönül rahatligiyla elerdik diyebiliyormusunuz
Belli kısımlarına katılsam da, Sane ve Osi almış, 3 sene şampiyon olmuş ve şampiyonlar ligine gidecek takımın yedek orta sahası Kaan olmamalı. Ha bu arada Kaan’ ı çok beğenirim ama Sane ve Osi hatta Icardi’ si olan takımın birbirine daha yakın oyuncuları olmalı demek istediğim.Lemina sakatlanırsa Kaan oynar mesela. Veya Sara geriye döner yine Torreira-Sara oynar 1-2 maç.
Yedekten Talisca'yı sokunca bir şey olmuyor, olmadığını geçen sene de gördük. Sen böyle adamları sene boyu yedek kulübesinde yedek oyuncu oturtamazsın. Oynatmak zorunda olduğun için gereksiz rotasyonlar yapıp takıma zarar verirsin. İrfan falan var demişsin. Bu oyuncular oynadıkça form tutarlar. Sen 3 maç oynatma 1 maç oynat İrfan'dan verim alamazsın.
Bir takımın 14-15 oyuncusu olur gerisi faso fiso.
Yokbunlar playoffu geçerse bizim aldığımız parada eksilme oluyor mu
bir ara öyle bir şey vardı
İş yapardı Fener'de ama ortalığı karıştıradabilirdi.En çok buna üzüldüm.
Suç onda değil onu oynatan davardaCuesta'ya haksızlık etmişiz. O bile bir maçın bu kadar önüne geçemezdi.
İlk maçtan demiştikYaa bu feyenord çok kötü bir takım
Normalde rahat yenmeleri lazım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden yattı kiFener'in Kerem transferi yatmış oldu.
yok. onu karıştırmayalım. belli olmaz.Cuesta'ya haksızlık etmişiz. O bile bir maçın bu kadar önüne geçemezdi.
Evet.Bu feyenoordla biz eslessek
Gönül rahatligiyla elerdik diyebiliyormusunuz