⚽ SL 25/26 H:1 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos

2023 ilk hafta, transfer yapamayan Kayserispor a kaybedilen 2 puan geliyor aklıma..

Görüyorum, 8 ağustos 23:00 sularında ortalığın yangın yerine döndüğünü görüyorum...

1-1 bitmezse 1-4 filan biter öyle de bir maç.

-------------Günay
Sallai - Sanchez - Apokerim - Eren
Sane -Torreira - Lemina - Jakops
--------------Sara
--------------Barış

Yunus muhtemelen sakatlığından dolayı 2. yarı girer oyuna ya Eren ya da Jakops yerine.
Yunusun sakatlığı makatlığı yok yaw zorla sakat edeceniz çocuğu

zımba gibi

Yunusun sakatlığı makatlığı yok yaw zorla sakat edeceniz çocuğu

zımba gibi

Renktaş son 2 hazırlık maçında da 45 dk oynadı. Maçın başında riske etmek istemeyebilir Okan hoca. Yunus için ağrıları var, sakatlığı tam geçmedi denildi. Sezonun başlangıcı daha. Yunus'a bir şey olmamalı, %100 toparlayana kadar 45 dk oynasa bile ligde yeterli.

Renktaş son 2 hazırlık maçında da 45 dk oynadı. Maçın başında riske etmek istemeyebilir Okan hoca. Yunus için ağrıları var, sakatlığı tam geçmedi denildi. Sezonun başlangıcı daha. Yunus'a bir şey olmamalı, %100 toparlayana kadar 45 dk oynasa bile ligde yeterli.
arslan yunus turp gibi

rahat olalım

Okan hoca şöyle sürpriz bir ilk 11 de çıkarabilir mi acaba? Sanmıyorum pek.

-------------Günay
Jakops - Sanchez - Arda - Eren
-----Torreira - G. Sara
Sane ----Yunus----- - Sallai
-----------Barış

sallai'yi forvette deneme hatasını bir hazırlık maçında yapmamız umut verici. burada da deneyebilirdik açıkçası. rakibin defans hattı problemli. hücumda kozlowski-soresku-lungoyi üçlüsü hareketli bayağı onlara dikkat.

allah'ım 3 puan nasip et.

Sane yedek olursa Eren Jakobs önlü arkalı oynar sağ tarafta da Sallai Yunus oynar Kaan'ın sağ bek oynama ihtimali olursa maçı izlemeyin bile

Gunay
Sallai sanchez apo jakobs
Lem tor
Sane sara yunus
Bay

Ya da supriz

Gunay
Sallai sanchez apo jakobs
Sara tor
Sane yunus bay
Zaniolo​

Yorgundunay bilmemneydi bahaneleri bos

Ligin zor olabilecek deplasmanlarindan biri. Hic oyle hazirlik doonemi devam ediyor ayaklari yemez.

Ligin basi, her takim gazdir haliyle

Geri
Üst Alt