⚽ SL 25/26 H:1 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos

Sane yedek diyen kişi kutlu Akpınar denen kişi. Kendisine inanmaya gerek yok, sane oynamayacak kim oynayacak.

Sane bir takimdaysa o takımda 11 çıkar
Yunus da 11 çıkar

Abi bizim savunma zaten taş gibi hala ligin üzerinde takımdaki tek eksik şey gol atmak

ben okan hocanın yerinde olsam elimdeki tüm kreatif oyuncuları ön alana atarım. Barış - Yunus - Sane ve önlerine osimhen devre arası zaniolo, sallai falanda girer tamam işte.

özledik.

ilk maç antep kolay maç değil. sakin ve odaklı oynamalıyız. güzel bir maç olacağını düşünüyorum.

Anadolu takımları seviyesine göre bence iyi bir 11i var Gaziantep'in. Ayrıca kadrolarının büyük bir kısmı geçen yıldan devam ediyor.
Yani oturmuş bir kadroyla deplasmanda sıcakta ligin ilk maçını oynamak bu maçı baya zorlaştırıyor.

sara görmek istemiyorum.Yunus yada Zaniolo farketmez bunlardan biri olsun orda , tabii tam iyileştiyse hazırsa yunus olsun

Osimhen neden yok beyler. Hazır olmadığı için mi yoksa şu bahsedilen sarı kart cezalısı durumu gerçek mi

Sezon başlıyor. Kaleci ve sağ bek yok. Yav Dursun senin yapacağın işin

Sane'yi ilk 11 bekleyen Cimbomlulara Sane tam hazır değil şokuu!!!

25-26

Ekli dosyalar

• formation_06_08_2025 19_10_01.webp
    formation_06_08_2025 19_10_01.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 7
Yav Osi daha antrenmanlara yeni başladı, cart diye 11 başlatıp dk 30 sakatlanmasını izlemeyelim. Bi 2 hafta sonra başlar ilk 11 oynamaya

Muhtemelen Zaniolo santrafor başlar

daha önce de 3 sene üst üste şampiyon olduğumuzun bir sonraki sezonuna başlarken (4. şampiyonluk yolunun ilk maçı), açılışı yine g.antep ile yapmışız. ancak bu sefer iç sahada. 1-2 yenilmişiz :d

maç detayları:

yedek kulübesini kest.

o sene tüm kupaları alacaktı bu takım. 4 sene üst üste şampiyon olup, uefa cup + süper cup alıp, tr kupası vs ne varsa toplayacak ekibin ilk maçı.

şimdi böyle bir mağlubiyet ile başlasak oyuncuları ve hocayı tavana ters asarlardı herhalde. :d

Geri
Üst Alt