⚽ SL 25/26 H:1 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos

Dört gözle bekliyorum, Galatasaraysiz hafta sonlarda birsey eksik kaliyor, rahatsiz oluyorum resmen

Günay
Sallai Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus Sara Sane
Barış​

Bu kadroda Sane iyi oynamaz ise ayvayi yedik.
Diger hepsi ne olacagi belli olmayabiliyor malesef ofansif olarak.
Muthesem de oynayabilirler, 0 katki da olabilir.

Osimhen ve Icardi cok kritik ofansif guc icin.

Defansta Sallai ve Apokerim soru isareti olabiliyor.

Umarim iyi bir mac cikaririz, iyi baslariz lige.

Osimhen ve Icardi Gaziantep maçı kadrosunda yok. Okan Buruk, iki ismi de riske etmedi.

Okan hoca sol cizgi de eren/jacops isini begendi ve iyi de oynadilar

Ligin ilk macinda bu sekilde baslayabiliriz cünkü sane lazio macinda yüzde yüz hazir degildi

Ligin ilk haftalarini hazirlik kampinin uzantisi gibi gormekt3n vazgecsek te biraz ciddiye alsak yahu

Dünyanın en iyi forvet rotasyonlarından biri elimizde ama hiç birini oynatamıyoruz vay anasını ya.

Maçın hakemi Ali Şansalan

Trendyol Süper Lig'de 1. haftanın hakemleri belli oldu.

1754575297249.webp

Günay
Sallai Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus Sara Sane
Barış​
Çıkması en muhtemel 11 bu bence de. Doğrusu da bu görünüyor zaten. Sallai'nin sert müdaheleleri korkutuyor, umarım o noktada bir sorun yaşamayız. Kaan sağ bek başlaması daha da korkutuyor :)

Sane'nin Lazio hazırlık maçına göre daha çok oyunun içine girmesi lazım.

Osimhen'in götürülmemesini doğru bulmuyorum. Sakatlıktan koruyalım dediğimiz adam Nijerya'da halı sahada, çamurda falan oynuyordu zaten. En azından maçın sonlarında bir sıkıntı olursa diye götürülebilirdi.

Gaziantep deplasmanı zor deplasmanlardan birisi aynı zamanda hava sıcaklığı da çok yüksek İnşallah kaza bela olmadan rahat bir oyun ile 3 puanı alırız.

Osimhen götürülmeliydi yanlış yapıldı. İhtiyaç duymassan yine oynatma ama en azından 10-15 dakika kullanılacak kadar kondisyonu vardır abartıyoruz ve ciddiye almıyoruz bu ligi inşallah bir tarafımızda patlamaz bu ciddiyetsizlik

Geri
Üst Alt