⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

Son 2 yılda Avrupa maçlarında fark yediren oyun anlayışına geri dönmüşüz. Savunma arkasına atılan topların hepsi pozisyon olabilecek görüntüyü veriyor.

Sanchez'in bir kırmızısı daha eli kulağında. Rakibe çok uzak oynayıp topları geri kazanmakta zorlanıyoruz.

Göztepe pas yapamayacağının farkında, beklediğimiz gibi oynuyorlar.

Aklı selim kontrollü başlayamadık, sonrası hakemle birlikte kör dövüşü. 3-4 eksiğimiz var diye boşuna bas bas bağırmadık ama bu maçı kazanacak pozisyondayız.

Yönetim ve hocaya rotasyonu bu kadar eksik bırakamazsınız demiştik.

var uyarmadı ki

4. hakem ya da yardımcı uyardı

var karışamaz zaten
Ben inanmıyorum kulağa bir fısıldama var sürekli maçlarda yan hakemler ve 4. hakem gözünün önündeki bileğe basmaya uyaramıyor da hava mücadelesindeki dirseğe mi karışıyor.
Net kulağa birileri tarafından fısıldanıyor kanıtlanmadığı sürece 4. hakem dedi denilip geçer.

Öksüre yeter zaten. Bir düzen kurulmuş bence.

Rotasyon çok iyi değil mi kimi oynatacağımızı şaşırıyorduk sanki öyle diyordu malum şahış

İlk 11 i zar zor ıkınarak çıkardık yedek kulübesine hiç girmiyorum küme düşme hattından hallice

Takimda bi tane düzgün orta yapanilen adam yok herkes orta yapma pesin de ki ceza sahasinda Osimhen disinda adam yok. Ya orta yapmayin ya da ceza sahasina kosu atim bisey yapin duvara top atiyoruz geri donuyo.Herifler kontraya iyi cikiyo zaten bari top bizde kalsin. Sane’yi hic begenmedim yedirdiği gol disinda da artisi hic olmadi. 70’e kadar bu sekilde devam ederse mac muhakkak İcardi’yi alir Okan cift forvete doner. En azindan yapilacak ortalarda ceza sahasi icinde fazlalik olusturup tehlike yaratir. Onun disinda tam İlkay’lik mac. Baris ve Osimhen’in actigi alanlara girip cezayı keserdi. Torreira’nin da takim icin ne denli onemli oldugunu ilk yarida gorduk. Cok rahat sekilde kontraya cikip pozisyon urettiler bizim orta sahayi gecip.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağır mı?
Dirseği geçirmiş o eller kollara sahip çıkmayı bilecek futbolcu.
İlk sarıyı hatırlmaıyorum ama 2. Sarı net kart
Kağıt üzerinde doğru olabilir ama bence ağır karar aynısını bizim oyuncu yese kabullenmezdim. Yüze her müdaleye sarı çıkması saçma bi olay zaten.

Ben inanmıyorum kulağa bir fısıldama var sürekli maçlarda yan hakemler ve 4. hakem gözünün önündeki bileğe basmaya uyaramıyor da hava mücadelesindeki dirseğe mi karışıyor.
Net kulağa birileri tarafından fısıldanıyor kanıtlanmadığı sürece 4. hakem dedi denilip geçer.

Öksüre yeter zaten. Bir düzen kurulmuş bence.

onu bilemem artık

Geri
Üst Alt