Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Sanenin yunusun sorumluluk alması lazım hayvanlar gibi kapanacaklar ince işçilik lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus u son 30 da içeri atmak daha mantıklıydı bence adam zaten 50 55 dk da pili bitiyor normalde ki yorgun bir de
Yediğimiz golde nekadar mallik varsa yaptik
Ben inanmıyorum kulağa bir fısıldama var sürekli maçlarda yan hakemler ve 4. hakem gözünün önündeki bileğe basmaya uyaramıyor da hava mücadelesindeki dirseğe mi karışıyor.var uyarmadı ki
4. hakem ya da yardımcı uyardı
var karışamaz zaten
Onlar istiyorki rakip kırmızı görmesin. Yaptığı fauller verilmesin. GS hep 10 kişi kalsın.Medya öyle bir algı oluşturmuş ki gs'nin rakibine kırmızı çıkması için uçan tekmeye hak verir insanlar sadece
Herkes öyle Osi hariç. Tutuk takım. Açılırız umarım.Sane 2 maçtaki performansının uzağında. Yine maç içinde kayıp
Bizim lehimize penaltı ve kırmızı olması için dünyanın en net pozisyonu olmasını istiyorlar. Algı çalışmaları bu işe yarıyor işteOnlar istiyorki rakip kırmızı görmesin. Yaptığı fauller verilmesin. GS hep 10 kişi kalsın.
Kağıt üzerinde doğru olabilir ama bence ağır karar aynısını bizim oyuncu yese kabullenmezdim. Yüze her müdaleye sarı çıkması saçma bi olay zaten.Ağır mı?
Dirseği geçirmiş o eller kollara sahip çıkmayı bilecek futbolcu.
İlk sarıyı hatırlmaıyorum ama 2. Sarı net kart
Ben inanmıyorum kulağa bir fısıldama var sürekli maçlarda yan hakemler ve 4. hakem gözünün önündeki bileğe basmaya uyaramıyor da hava mücadelesindeki dirseğe mi karışıyor.
Net kulağa birileri tarafından fısıldanıyor kanıtlanmadığı sürece 4. hakem dedi denilip geçer.
Öksüre yeter zaten. Bir düzen kurulmuş bence.
Sallai o topa vuramyacagin belli sadece beklesen birşey olmayacak. Gol yemek için uğraştık. Sanede gelişine vurmaliydi. Sara neyapti anlamadimKollektif olarak gol yedik, hatalar silsilesi.
Ceza sahasına koşu bile atmıyor kimse.İçerde Osimhen var diye 5 kişinin arasına orta sıkma işini de bırakmamız lazım. Adam fiziksel anomali diye takım hücum yaparken tembelliğe kaçıyor