75 milyon verdigimiz ve dunyanin en iyi forvetlernden dedigimiz adam 3 gunde bir mac oynayacak tempoya sahiptir, olmalıdırda. Osi olmadan kadrolar yapmamaya gayret edelim pls.
Ben bu yorgunluk işinin çok abartıldığını düşünüyorum.Çok can sıkıcı bir boyuta geldi.
Biz niye bu kadar para veriyoruz bu oyuncıulara.Hepsini geçtim milli arayla birlikde çok fazla ara oldu.Ama gene maça bakıyorsun yorgunluk var.
Üst üste maçlarda Lemina,jakops gibi oyuncuların sakatlanma riskini anlayabiliyorum.Ama yorgunluk bahanesini abartmaktan vazgeçmemiz lazım.Tabiki birkaç oyuncuda rotasyon olabilir ama bunu abartmamak lazım.Avrupa ne kadsr önemliyse ligde o kadar önemli.Ligi alamazan önem verlien şampiyon ligine gidemiyorsun.Veya ön eleme falan zora sokuyorsun.
Mesela bir maçı kötü oynuyoruz hemen bahane hazır.Bu sefer gerçek sorunları gözardı ediyoruz.
Sahaya kötü yerleşim yüzünden oyuncular maç içerisinde inanılmaz eforlu oynuyor.Biraz daha akıllı olmak lazım.
Ben yunus dışında fizik olarak erken biten oyuncu görmüyorum.Yunusda çok maç oynadığı için değil bireysel olarak kondisyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.Heleki bodo maçındaki gibi biraz fazla zorlasın kendini 60. Dakikada tükeniyor.
Mesela 15 gün dinlensin yunus.Ondan sonra maça çıksın o maç içerisinde bile kondisyon sorunu çekecekdir.
Sanchez,singo,torreira,ilkay,osimen ,sane gibi oyuncular mümkün olduğu sürece hemen hemen her maç oynamalı.Buraya barışıda koymak lazım fakat şu an onu söyleyemiyoruz.
Bu adamlar rotasyona sokulacaksa gene abartmadan ligde içeride göztepe,samsun gibi takımlar karşısında değilde gençlerbirliği,eyüp vss gibi takımlar karşısında rotasyona sokulabilir.