⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

şuan icardi nin , falcao nun son seneki halinden gram farkı mı sizce ?

falcao nasıl ispanyaya gitti alt sıra takımında bile kadroya giremedi

icardi nin olacağı o kusura bakmasın

Bu mac puanlar birakiriz. Rotasyon agirlikli cikacagiz gibi duruyor.

göztepe yenmek kolay
ben de yenerim

75 milyon verdigimiz ve dunyanin en iyi forvetlernden dedigimiz adam 3 gunde bir mac oynayacak tempoya sahiptir, olmalıdırda. Osi olmadan kadrolar yapmamaya gayret edelim pls.
Ben bu yorgunluk işinin çok abartıldığını düşünüyorum.Çok can sıkıcı bir boyuta geldi.
Biz niye bu kadar para veriyoruz bu oyuncıulara.Hepsini geçtim milli arayla birlikde çok fazla ara oldu.Ama gene maça bakıyorsun yorgunluk var.
Üst üste maçlarda Lemina,jakops gibi oyuncuların sakatlanma riskini anlayabiliyorum.Ama yorgunluk bahanesini abartmaktan vazgeçmemiz lazım.Tabiki birkaç oyuncuda rotasyon olabilir ama bunu abartmamak lazım.Avrupa ne kadsr önemliyse ligde o kadar önemli.Ligi alamazan önem verlien şampiyon ligine gidemiyorsun.Veya ön eleme falan zora sokuyorsun.

Mesela bir maçı kötü oynuyoruz hemen bahane hazır.Bu sefer gerçek sorunları gözardı ediyoruz.
Sahaya kötü yerleşim yüzünden oyuncular maç içerisinde inanılmaz eforlu oynuyor.Biraz daha akıllı olmak lazım.

Ben yunus dışında fizik olarak erken biten oyuncu görmüyorum.Yunusda çok maç oynadığı için değil bireysel olarak kondisyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.Heleki bodo maçındaki gibi biraz fazla zorlasın kendini 60. Dakikada tükeniyor.
Mesela 15 gün dinlensin yunus.Ondan sonra maça çıksın o maç içerisinde bile kondisyon sorunu çekecekdir.

Sanchez,singo,torreira,ilkay,osimen ,sane gibi oyuncular mümkün olduğu sürece hemen hemen her maç oynamalı.Buraya barışıda koymak lazım fakat şu an onu söyleyemiyoruz.

Bu adamlar rotasyona sokulacaksa gene abartmadan ligde içeride göztepe,samsun gibi takımlar karşısında değilde gençlerbirliği,eyüp vss gibi takımlar karşısında rotasyona sokulabilir.

Başak-Göztepe-Trabzon
Bu 3 maçtan en az birinde puan kaybı olabilir diye düşünüyprdum
Başak’ı geçtik
Açıkçası göztepe ciddi tehlikeli
Trabzon ise bu sene çekişeceğimiz rakip gibi duruyor
İki maçın da içerde olması avantaj
Ama özellikle trabzona puan vermemek lazım

Sonra fener-samsun dışında pek sıkıntı yaşamayabiliriz

Sadece 3 gol yemişler rotasyon diyen var, bu maç şamp maçı

Bodo maçından farklı olarak Jakobs yerine Eren olabilir, Torreira yetişmezse de Sara ile başlanır. Başka da kadroda oynamaya gerek yok. Icardi, Kaan veya Berkan'ın 11 başlayacağı bir maç değil rakip çok fizikli ve dinamik bir takım. Şu kadro ideal ;

Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Eren
Lemina Torreira/Sara
Sane Yunus Barış
Osimhen

Son düzenleme:
Bilmem izledinmi ama goztepe gol atilmayacak takim degil. Iyi koşuyorlar aynen bodo gibi fakat hücum olarak gecen yılın epey gerisindeler bitirme konusunda
Ama defansta iyiler
Osi mutlaka olmali artık
Alanya maçında ilk yarı iyi oynadılar ama 2.yari Alanya daha cok pozisyon buldu

Kaan berkan
Yusuf demir sara ahmet
Icardi
Goztepe macinda oyunculari Dinlendiriyorum
:D
İşte pilot takımımızın yeni logosu! - Futbol

Torreira ülkesine gitti herhalde, O'nun yerine Sara oynamalı; bunun disinda Bodo maci 11'i maca başlamalı.
Bodo macinda Lemina ve Baris 65 dakika, Osimhen ve Yunus 75 dakika oynadılar; 4 gun sonraki macta oynayacak durumda olurlar herhalde.Belki Jakobs yerine Eren olabilir.
Okan Hoca'nin Icardi ve Osimhen'le maca baslama ihtimalide var bence.

Bilmem izledinmi ama goztepe gol atilmayacak takim degil. Iyi koşuyorlar aynen bodo gibi fakat hücum olarak gecen yılın epey gerisindeler bitirme konusunda
Ama defansta iyiler
Osi mutlaka olmali artık
Alanya maçında ilk yarı iyi oynadılar ama 2.yari Alanya daha cok pozisyon buldu

Evet bende aynı şeyi yazdım zaten:) defansta iyiler ve rotasyona gerek yok , osimen olmalı.

Aynı 11'le çıkalım maçı erken bitirelim sonra yedekleri sokalım gibi bi şey de denenebilir bilemedim ki. Bjk maçında onu deniyoduk 10 kişi kalmasak bile sıkıntı olcaktı ama Bodö 11'ine girebilecek ve seviyeyi çok düşürmeyecek adamlar Eren ve Sara, diğer her rotasyon sıkıntı yaratır kalite açısından.

Kadromuz aşırı dar. Bir stoper, bir 6/8, bir de sağ ayaklı sol kanat forvet cidden lazım. İşin üzücü yanı devre arası bunları alsak dahi ligin ikinci yarısı maç takvimi hafifleyecek ve daha az rotasyon gerekecek.

.............................UĞURCAN..........................
SALLAI.....SANCHEZ.......APO...........EREN
....................LEMINA........SARA...................
SANE......................YUNUS..................BARIS
...............................OSIMHEN..........................
Muhtemel böyle çıkarız. Göztepe sağlam basar Tor ve İlkay yokken büyük fırsat. Baskıyı kırmakta zorlanırız bu maç.

Bol bol uzun top oynarız artık. Skor bulup üzerine yatılacak maç. 1-0 olsun bizim olsun.

Takımın orta sahası kalmadı zaten rotasyon mecburi istedikleri olacak :asd:

İlkay sakat, torreira uruguayda, lemina erken çıktı.
Singo yok zaten.

Bodo maçını taktiği ile devam etmemiz lazım taraftar da aynı performansı göstermeli.

Geri
Üst Alt