Mustafa Keskin
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.647
- 1.126
- 1.893
Kotu oldu bu. Lemina ve Jacobs'u daha tasarruflu kullanmamiz gerekli sanirim.Lemina'nin hafif ağrıları varmış.
Başak 15 dakika mı?
Bodo 65 dakika
Çok da yıpranmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu oldu bu. Lemina ve Jacobs'u daha tasarruflu kullanmamiz gerekli sanirim.Lemina'nin hafif ağrıları varmış.
Başak 15 dakika mı?
Bodo 65 dakika
Çok da yıpranmadı
En son cl dönüşü yine içerdeki tjk maçina da 3-1 demiş idin yine bu şekil points kaybedersek sen
Nerede yazıyor bu haber? Bir kaç yere baktım ve göremedim.Lemina'nin hafif ağrıları varmış.
Başak 15 dakika mı?
Bodo 65 dakika
Çok da yıpranmadı
4-5 kere daha bakNerede yazıyor bu haber? Bir kaç yere baktım ve göremedim.
4 bakarız4-5 kere daha bak
Katılıyorum zaten akbil goztepe ts maclari 3unude alırsak darbe indirmiş oluruz,biz nolursa olsun ic saha taraftar avantajıni kullanmalıyız, goztepe gercekten istikrarlı koşan takim fakat gecen seneye gore hücum güçleri dustu bence Alanya maçında izledim 2.yari cok pozisyon verdilerBugün puan kaybı gelmez ise sanırım fener maçında kadar puan kaybı olmaz diye düşünüyorum
Şartlara baktığımızda singo eksik değil bence sallai kariyer yılını yaşıyor Ilkayda eksik değil bence yerini sarayla doldurabiliriz ki ben İlkay sağlam olsa da kullanmazdim bu maç tempo maçı Rhaldney Denis
Olaitan gibi üç tempolu adam kullanıyorlar ucunun ayağıda düzgün
Klasik düz 3-5-2 oynuyorlar bize ters gelecek bir oyun yapısı çok zor maç olacak zorlana zorlana tek farklı bir galibiyet bekliyorum Baris Alper in maça damga vuracağını düşünüyorum
Puan kaybı gelirse de sasirmam
Toreira nin kıymetini önemini bugün herkes ogrenir
Toreira olsaydı kesin kazaniriz derdim
Bu got goztepeliler sağa sola salça olup kendilerini bi bok sanmaya başladılar
Daha be tasarruflu kullanacagiz yav 5 macta 1 mi oynayacaklarKotu oldu bu. Lemina ve Jacobs'u daha tasarruflu kullanmamiz gerekli sanirim.
Bu got goztepeliler sağa sola salça olup kendilerini bi bok sanmaya başladılar
forumda göztepeliler olduğu bilgisine ulaştım. bir yaptırım istiyoruzBu sayfayı paylasmamaya özen gösterelim lütfen. Galatasaray düşmanı hesaplardan birisi.
İnceliyoruzforumda göztepeliler olduğu bilgisine ulaştım. bir yaptırım istiyoruz