⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

Torreira ile İlkay yokken daha direkt oynamamız lazım.

Bugün puan kaybı gelmez ise sanırım fener maçında kadar puan kaybı olmaz diye düşünüyorum

Şartlara baktığımızda singo eksik değil bence sallai kariyer yılını yaşıyor Ilkayda eksik değil bence yerini sarayla doldurabiliriz ki ben İlkay sağlam olsa da kullanmazdim bu maç tempo maçı Rhaldney Denis
Olaitan gibi üç tempolu adam kullanıyorlar ucunun ayağıda düzgün

Klasik düz 3-5-2 oynuyorlar bize ters gelecek bir oyun yapısı çok zor maç olacak zorlana zorlana tek farklı bir galibiyet bekliyorum Baris Alper in maça damga vuracağını düşünüyorum
Puan kaybı gelirse de sasirmam
Toreira nin kıymetini önemini bugün herkes ogrenir
Toreira olsaydı kesin kazaniriz derdim
Katılıyorum zaten akbil goztepe ts maclari 3unude alırsak darbe indirmiş oluruz,biz nolursa olsun ic saha taraftar avantajıni kullanmalıyız, goztepe gercekten istikrarlı koşan takim fakat gecen seneye gore hücum güçleri dustu bence Alanya maçında izledim 2.yari cok pozisyon verdiler
Cok gecis vermemek lazim bunlara romulo tjinaic olmasada hızlı atak yapiyorlar

1761482489228.webp

Torreira yerine Sara koyup devam etmiş hoca. Umarım fiziksel değerlendirmeler doğrudur. 4 maçlık fikstürde yeni sakatlıklar can sıkar.

Bu got goztepeliler sağa sola salça olup kendilerini bi bok sanmaya başladılar

Yeni bir şey değil geçen izmirdeki maçta otobüs taşlayan heriflerin şunu yapması. Klasik ucuz anadolu takımı tutuyorum kahramanlığı işte dünyayı kurtarıyorlar sanki paşalar.

Geri
Üst Alt