Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.089
- 10.485
- 1.303
Harika galibiyet trabzon maçına kafa rahat çıkacağız. O maçı da alırsak şikecilerin direnci kırılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasi yok o dedigin seylerin realite ile.Barış ve davinson çıkınca futbolumuzun cevhere dönüşmesi.
İkisini 60a şutlayıp yerine iyi herifler indirirsek terminatöre dönüşürüz.
yav güldürmeligi güle oynaya geçiyoruz
Tanrıkut abim benim şampiyon olacak mıyızKardeşim en az 73 sene daha şampiyonuz eleştiri eleştiri az rahat olun ya.
Mecburen verdi onu görmedim diyemezsin hain.Hersey bir yanada şikeci şeref yoksunları her hafta uydurma penaltı gol öncesi faullerle şaibeli kırmızılar ittiriliyor basın sus pus ama bizd3 haklı şekilde çift sarıdan kırmızı görünce rakip owww diye saldırıya geçiyor kansız şerefsizler.Biz basında bu kadar güçsüzmüyüzHakem lehimize düdük çalmamak için direniyordu ama iki sarıyı da zorunluluktan verdi
Düşmanına göz ucuyla bakacaksın, giderayak videosuna eksiyi basacaksınEyyamcilari izlemeye devam ettiğiniz sürece herşeyi yaparlar. İzlemeyin
Haftaya alınacak galibiyetten sonra kutlamalara start verebiliriz.Tanrıkut abim benim şampiyon olacak mıyız