SL 25/26 H:10 | Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe | MS | 27 Ekim | beIN Sports 1

Bu fener mi çok iyi lan. O kadar rezil durumdalar ki ikramsever ahlaksız paragözler olmaza bunlar gol falana bulamaz.

Ama bahane hazır olm ben kendi oyunumu oynuyorum.

fb 2 maçtır ii

tedesco toparladı takımı hem de minimum hasar ile
Bırakın bu işleri ya tabelacilik yapmayin
Tedesco kim neyi toplayacak başkanları bu tak çalışmamış diyor gelmişsin burda fener toparladı diyorsun haftaya görürüz Beşiktaş maçında kim toparlamış eli ayağı düzgün tek takim haşat eder bunları

Antep fenere ters gelen bir takım degil. Isimiz sergene kaldı

Benim oğlanın yorumu :"Camara ve Lungoi siyahi kerem alturkoglu" habire top kaybı

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada basima bir sey gelmeyecekse hakemi begendim ilk yari,ilginc

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canımız sıkıldı
IMG_8849.webp

bu sezon genclerbirlige macından sonra ilk defa penaltısız kırmızısız mac kazanıyorlar

sorescu antepin bence en iyi oyuncusuydu ama nedense oynatmıyorlar adamı

Hic olmayacak sacma sapan bir macta puan kaybi gelecek demek ki. Zaten 6 puan fark var , derbide de koyariz yeterli

Bırakın bu işleri ya tabelacilik yapmayin
Tedesco kim neyi toplayacak başkanları bu tak çalışmamış diyor gelmişsin burda fener toparladı diyorsun haftaya görürüz Beşiktaş maçında kim toparlamış eli ayağı düzgün tek takim haşat eder bunları
Eli ayagi duzgun tek takim da biziz yani. Digerleri hep calkantili. O yuzden fb yarisin icinde kalir bir sekilde. Topu rakibe birakip oynuyorlar, direkt oyuna gecmisler. fb'nin tarihine uygun bir oyun degil ama rakiplerin zayifligindan ise yariyor. Cunku topa sahip olsalar da yeteneksizliklerinden dolayi bir sey yapamiyorlar.

fenerin bu sene en büyük eksisi oyunları cok kısır iceride dısarıd üretemiyorlar

sodexo takıma extra birşey kattı demek icin oyunlarında gelişim görmek lazım

Geri
Üst Alt