SL 25/26 H:10 | Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe | MS | 27 Ekim | beIN Sports 1

Hala katılmıyorum.
Yılmaz vural ile diğeri neyse bu ikisi de bunların günümüzdeki halleri.
Bu derece boş teknik direktörlerin olduğu ligde başarı da olmaz.
Az buçuk iyi olanı yabancı bu zaten muhabbetiyle gönderildiği ülkede selçuk ve burak gibilerin arkasındaki güç ile oradan oraya sanki bu ucubelikleri yapmamış gibi kapılarında yatmaya devam edecekler.
Rıza, Hikmet vs gibi isimlerdense bunlar iyidir yine.

Arda önce Ukrayna Ligi'nde fark yaratsın. Puan rekoru kırması gereken yerde Çemisgezekspor ayarında takımlara karşı patır patır sahaya bırakıyor.
Arda hakkında yorum yapmak için bana göre çok erken. Arda'nın oynatmaya çalıştığı futbol inanılmaz derecede pratiklik isteyen bir şey. 1-2 kötü skorla yorum yapılmaz. Shaktar da zaten uzun vaadeli düşünerek getirdi.

Arda hakkında yorum yapmak için bana göre çok erken. Arda'nın oynatmaya çalıştığı futbol inanılmaz derecede pratiklik isteyen bir şey. 1-2 kötü skorla yorum yapılmaz. Shaktar da zaten uzun vaadeli düşünerek getirdi.
Hocalığa daha yeni başlamış bir adamın Galatasaray'da çalışması mümkün değil. Emre, Selçuk ve Burak gibi adamlara göre elbette çok daha potansiyelli, tıpkı Nuri Şahin gibi. Yaşı genç.

Okan Buruk kendini yıllar içinde kanıtlamış ve o şekilde bu göreve layık görülmüştü.

Galatasaray hak edilmesi gereken bir kulüp. 10 yıl sonra işin rengi elbette değişebilir.

Hocalığa daha yeni başlamış bir adamın Galatasaray'da çalışması mümkün değil. Emre, Selçuk ve Burak gibi adamlara göre elbette çok daha potansiyelli, tıpkı Nuri Şahin gibi. Yaşı genç.

Okan Buruk kendini yıllar içinde kanıtlamış ve o şekilde bu göreve layık görülmüştü.

Galatasaray hak edilmesi gereken bir kulüp. 10 yıl sonra işin rengi elbette değişebilir.
Önceki tartışma neydi bilmiyorum, o kısmı okumadım. Arda hakkında genel bir yorum yaptım. Yoksa şu an Riera Arda'dan önde zaten bana göre.

Geri
Üst Alt