SL 25/26 H:10 | Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe | MS | 27 Ekim | beIN Sports 1

2 tane kanat oyuncusuna 40 milyon euro verdiler yorumunuz nedir ?

Kanatsız oynuyorlar bana gore 0 katki 0

fenerinb bu seneki en iyi lig maçı

lige daha uygun bir stile geçmişler

ikinci olacakları kesin

taliscaya şov yaptırdılar bravo burak yılmaz
Talisca bitik bir adam.Antep rezik kepaze bir takımmış.Ama taliscanın frikiği kaleci rezilliği.Fakat iikinci gol çok iyi son vuruş.İşte biz senelerdir bunu düzeltemedik.En son maçta bodo maçında belki 5,6 olacak.Sırf bu yüzden açamıyoruz farkı.
şikecilerin takım savunması düzelmeye başlamış.
Biz hiç gevşemeyelim.Görüyoruz iyi anadolu takımlarını.Ve şerefsiz hakemlerde cabası..
Neymiş bodo,göztepe maçında 4 puama fitim öyle diyor bziin iş bilmez taraftarlar.Ligi çantada keklik görmeyeceksin.

Bize karşı oynadığı gibi oynarsa bjk kapanıp kontra yaparlarsa belki bir ihtimal. Rafa'nin durumu da önemli. Ama Kasımpaşa maçında izlediğim bjk zor.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş o takımlara geçen seneden beri puan kaybediyor. Derbilerde farklı oyun oynuyor

Bu maçın son 20 dakikasına falan baktım ama değerlendirme yapmak için doğru değil bence. Stuttgart maçındaki görüntüleri fena değildi, öyle ahım şahım oynamasalar da derli toplu bir görüntüye geçmişler. Sürdürülebilir olup olmayacağını göreceğiz elbet. Maçlarımızı kazanıp arkamıza bakmadan gitmemiz lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 lig maçının 6sinda rakiplerini kirmizi +penalti ile gecen fenerimi ovuyorsunuz?

fenerliler cok keyifli:)) sampiyon oldular bugun gene :))

Buraktan da Selçuktan da büyük takım hocası olmaz. Büyük takım hocası olacak adam 4 büyüklere karşı oynattığı futbolla ve skorlarla kendini belli eder. Okan Buruk bize gelmeden önce feneri şehir şehir yenmişti, kupayı da almıştı onlara karşı. Tekke kaç defa fenerden puan aldı TS'ye gitmeden önce. Arda öyle ya da böyle bizi yendi, BJK'yi de nerdeyse yeniyordu. Görünen köye klavuz istemez.

Hakemler bundan sonraki maçlarında kirmizi ve penaltı vermesin ondan sonra fenerin oyunu degerlendirelim

1761592123793.webp

Buraktan da Selçuktan da büyük takım hocası olmaz. Büyük takım hocası olacak adam 4 büyüklere karşı oynattığı futbolla ve skorlarla kendini belli eder. Okan Buruk bize gelmeden önce feneri şehir şehir yenmişti, kupayı da almıştı onlara karşı. Tekke kaç defa fenerden puan aldı TS'ye gitmeden önce. Arda öyle ya da böyle bizi yendi, BJK'yi de nerdeyse yeniyordu. Görünen köye klavuz istemez.
Büyük takım mı? Hoca olabilecekleri bile mechul.
Paşalar futbolu bırakır bırakmaz süper lig hocası olabileceğini düşündüğü bir düzenin parçası.
Arda da okan da alt liglerde yarıştı ve tecrübelendi.
Burak denen herifin arkasındaki torpilin nereden geldiğini bilmiyorum ancak rezil bir td.

Açıkçası saha dışına çıkmayan hoca olması bence olması gereken tedesco en başından beri hep oyundan bahsediyor

Geri
Üst Alt