- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Kaleci Burak antrenör Burak. Buraklar futbolu biraksinTekrarini izledim oyleymis ama sert vurdu, biraz da kalecinin armutlugu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci Burak antrenör Burak. Buraklar futbolu biraksinTekrarini izledim oyleymis ama sert vurdu, biraz da kalecinin armutlugu
Ugurcan yese burada neler denecegini biliyoruz. Sert sut ama iyi kaleci rahat kurtarir.Tekrarini izledim oyleymis ama sert vurdu, biraz da kalecinin armutlugu
Yav 1 Maçla belli olmaz o. Haftaya belli olurFener gayet toparlanmış. Fizik gücü yerinde ve çok iyi mücadele ediyorlar ki şu zamana kadar Ali döneminde eksik olan buydu. Stuttgart maçında da beğenmiştim . Hocaları futbola odaklı ki bu da eksikti hatayı heolo başka yerde arıyorlardı. Şampiyonluk yarışında olur fb. Nefesleri ne kadar yeter biz ne kadar iyi oluruz onu bilemiyorum ama şampiyon belli vs lafları için henüz çok erken.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yerlilerin hepsinin götü o günlerde de kaldırıldığı için bunlar oluyor.Bizim 2013 kadrosundaki topçuların hocalıklari inanılmaz boktan. Selcuk burak yilmaz falan hoca moca olamaz. Hiç bir yenilik kattıkları da yok. Orda bi riera bu işi kotaracak gibi. O dönemden nuri de mesela ismiyle iş yapıyorlar hoca moca değiller malesef. Bizim sokan hocamız vallahi tırnaklarıyla kazıyarak hakkıyla geldi adam. Feneri 10 kere domaltmıştı.
Maçın özeti;
Tedesco takımı toparlamış
Takım halinde oynuyorlar, beklerken alan daraltıyorlar, rakip oyalanırsa ya da geri dönünce birebir baskıya çıkıyorlar
Kapınca hızlı çıkıyorlar, hızlı ama sakin paslaşıp golleri basitçe atıyorlar
İkinci yarılarda biraz düşer gibi oluyorlar, hoca farkında değişiklikleri erken yapıyor
Deplasman oyunu oynamadılar, antep maçın hiçbir kesitinde hiç varlık gösteremedi, hiç etkili gelemedi
Net bir galibiyet aldı fener ve havaya girdiler artık
Burak da en olmaması gereken şekilde çıktı maça
Defanstan çıkarken fener kalabalığını paslarla geçmeye çalıştı ve hep kaptırdı
2. golden sonra vazgeçer dedik ama maç sonuna kadar değiştirmedi oyunu
İlerde top tutan adamları da olmayınca hiçbir şey yapamadılar
Burak longuyi maxim satış görünümü verdi
Haftaya derbi var oyle demeAn itibariyle bizimle oynayacakları maçlar dışında hiçbir şikebahçe maçıyla ilgilenmeyeceğimi foruma bildiriyorum. İyi forumlar
Beşiktaş maçında ne halde oldukları belli olur bu maç ölcü degilMaçın özeti;
Tedesco takımı toparlamış
Takım halinde oynuyorlar, beklerken alan daraltıyorlar, rakip oyalanırsa ya da geri dönünce birebir baskıya çıkıyorlar
Kapınca hızlı çıkıyorlar, hızlı ama sakin paslaşıp golleri basitçe atıyorlar
İkinci yarılarda biraz düşer gibi oluyorlar, hoca farkında değişiklikleri erken yapıyor
Deplasman oyunu oynamadılar, antep maçın hiçbir kesitinde hiç varlık gösteremedi, hiç etkili gelemedi
Net bir galibiyet aldı fener ve havaya girdiler artık
Burak da en olmaması gereken şekilde çıktı maça
Defanstan çıkarken fener kalabalığını paslarla geçmeye çalıştı ve hep kaptırdı
2. golden sonra vazgeçer dedik ama maç sonuna kadar değiştirmedi oyunu
İlerde top tutan adamları da olmayınca hiçbir şey yapamadılar
Burak longuyi maxim satış görünümü verdi