SL 25/26 H:10 | Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe | MS | 27 Ekim | beIN Sports 1

Rezil kadro kalitesine sahip, iğrenç futbol oynayan, Türk sporunun kanseri, yine kamikaze hakemleri ile kırılma anlarındaki kararlar ile kollanır. Ne bekliyorsunuz?

Zaten zor sayılabilecek 3-5 tane Anadolu maçı var ligde. O maçlar da ince detaylara, kırılma anlarının nasıl geliştiğine bağlı olarak sonuçlanıyor. O tip maçları da bu şekilde destekle oynuyorlar işte. Mal oldukları için de kazanamıyorlar. Penaltı veriliyor mesela onu bile atamıyorlar, rakiplerin resmi golleri iptal ediliyor ona rağmen kalecileri elindeki topu kaçırıyor falan...

Bunu kazanırlar artık bence.

halis fenerli kozlowski ve maximin oynadığı takımdan çok şey bekliyorsunuz gibi hacılar

Fenerbahçe'nin herhangi bir takımı yenmesi sürpriz olur her maçını bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Hiç bir maça favori çıkamazlar şu halleri ile ve bu sezon boyu devam edecektir. 70 puan altında kalacaklarını düşünüyorum.

Burak bu sene hocalık olarak büyük atılım yaptı bu kadar iyi işler yapmasını beklemiyordum. Oyun tarzları da fbnin antisi tamamen. Antep erken gol bulursa farka gidebilir ( eğer hakemlik olsylar olmazsa )

Malesef febe kazanir. Nezaman gsc 1 konuda birlesirse o seyin tersi olmustur her daim

Gaziantep kalecisi Burak geçen sene ki maçta neler yumurtlamıştı hatırlatırım. Fener iyi değil hatta rakibimiz bile değiller ama Beinsport olsun Tff olsun Mhk olsun yarış içinde olsun istiyorlar. Onun çok bir beklenti içine girmiyorum.

Üşenmedim baktım ligde oynadıkları 9 maçta rakiplerine 4 kırmızı kart çıkmış, kendileri de 4 penaltı kazanmış.

Daha rakiplerin nizami olupta iptal edilen gollerine değinmedim bile. Bu maçta da yine zora düşünce penaltı jokeri devreye girecektir.

Gaziantep kalecisi Burak geçen sene ki maçta neler yumurtlamıştı hatırlatırım. Fener iyi değil hatta rakibimiz bile değiller ama Beinsport olsun Tff olsun Mhk olsun yarış içinde olsun istiyorlar. Onun çok bir beklenti içine girmiyorum.
100% katiliyorum lakin bu durum kendileri icin de hic iyi bir gelisme degil. Suni bir sekilde yarisin icinde tutuluyorlar sonra bizimle karsilasip gerceklerin farkina vardiktan sonra büyük bir hayal kirikligi yasiyorlar. Yani febe'yi kurtaracak tek sey cok kötü bir sezon gecirip tamamen yeni bir futbol aklina gecmek. Bu is de baya süre isteyecek aslinda adamlar resmen 10+ yili cöpe attilar ve yeniden ayaklanmalari icin bir 4-5 seneye daha ihtiyaclari var o yüzden bu kollanmalara sesimi cikartmayi da biraktim.

BY17'nin hocalığı çok abartılıyor, Antep kolay 1 fikstürde ite kaka iyi bir seri yakaladı sadece

Antep'in hiç de fena olmayan 1 kadrosu var ayrıca, öyle beklentilerin ötesinde bir iş yapmıyor yani

Ha tabii Fb çok mu iyi hayır, şu an helva kıvamındalar. O yüzden ekmek çıkma ihtimali epey yüksek

Yine penaltı, kırmızı kart gibi jokerler devreye girmezse FB zor alır maçı.

Hacıosmanoğlu varken fenerin puan kaybetmesi için gezegenlerin hizalanması lazım bu saatten sonra

Yendiğimize göre puan farkını açmazlar.
Antepspora şimdiden geçmiş olsun

Samsun fb macinda kayip kesindi rahat izledik yalan yok ama antep o vibe i vermiyor maalesef.

Ne agladila4 kirmizi karta yaw. Umarim Burak fayf for van cikar da puan alir.

Geri
Üst Alt